Ispanyolcam eskisi kadar iyi degil ama anladiigim kadarini tercume ediyim
Ilk kisimda normal buji , Iridyum ve Directhhits yanma oralarini gosteriyor. Iste sozde Directhits de iki kati hizla kivilcim kesintisiz gidiyor.
Daha sonra montajda normal bujiyi takiyorsunuz, ustune eskiden pc cpu larinda kullanilan sogutma amacli beyaz gres yagindan suruyor ve ustune urunu takiyor.
Bu urun daha cok yanma, az benzin tuketimi ve daha fazla tork sagliyormus.
Adam gresi koydu zaten ben huylandim acikcasi. Akima bukadar hizlandiran ve guclendiren bir cihaz hem fazlasi ile isi demek hemde akuye zarar demek.
Buji firmasi salak degil herhalde motora gore buji uretirken yanma oranini ayarlamiyacak. Bu kadar fazla yanma pistonda gereksiz kurum yapacak ve yipranma yaratacak.
Bence Tv den satilan cok islevsel meyve sebze dograma bicaklari gibi bos ve gereksiz bir para tuzagi.