- Konu Yazar
Selam ahali.
Küçük bir sorum var hatta sorun var!!!
Nişanlım İstanbul Aydın Üniversitesinden geçen sene mezun oldu. Üni demeye bin şahit lazım bence orası tam bir ticarethane.. Okula verilen paraları saymıyorum aklıma geldikçe çıldırıyorum çünkü beraber verdik hatta çoğunluğunu ben verdim diyebilirim.Herneyse sorunumuz şu hemen konuya dönelim.
DİPLOMA ÜCRETİ adında mezun olan öğrencilerinden 100 tl ücret istiyor.
Paran yoksa çokomel yok diyor!!
Yüce Googlea yazdığımda mağdur çok var ücreti veren var vermeyen var.
Resmi kurumlara şikayet edince okul kendi savunmasında diploma deri kılıf ücretidiyormuş..
Okulu aradım az önce muhasebeye bağlandım bunun resmi olduğunu belirttiler.
Aranızda bu tarz bir problem yaşayıp ücret ödemeden diplomasını alan varmı?
Varsa nasıl bir yol izlemeliyiz?
Mesele kesinlikle 100 tl değil.
Sorunu çözersem kurtardığım 100 türk lirasını sokak hayvanlarına bağışlıyacağıma ve bunu forumda paylaşacağıma and içerim.
Saygılar...
Küçük bir sorum var hatta sorun var!!!
Nişanlım İstanbul Aydın Üniversitesinden geçen sene mezun oldu. Üni demeye bin şahit lazım bence orası tam bir ticarethane.. Okula verilen paraları saymıyorum aklıma geldikçe çıldırıyorum çünkü beraber verdik hatta çoğunluğunu ben verdim diyebilirim.Herneyse sorunumuz şu hemen konuya dönelim.
DİPLOMA ÜCRETİ adında mezun olan öğrencilerinden 100 tl ücret istiyor.
Paran yoksa çokomel yok diyor!!
Yüce Googlea yazdığımda mağdur çok var ücreti veren var vermeyen var.
Resmi kurumlara şikayet edince okul kendi savunmasında diploma deri kılıf ücretidiyormuş..
Okulu aradım az önce muhasebeye bağlandım bunun resmi olduğunu belirttiler.
Aranızda bu tarz bir problem yaşayıp ücret ödemeden diplomasını alan varmı?
Varsa nasıl bir yol izlemeliyiz?
Mesele kesinlikle 100 tl değil.
Sorunu çözersem kurtardığım 100 türk lirasını sokak hayvanlarına bağışlıyacağıma ve bunu forumda paylaşacağıma and içerim.
Saygılar...