Dikkatsizlik ve Hız , bir arkadaşımızı daha kaybetmek üzereyiz

çok üzüldüm. haberin devamında ölüm haberi şaşırttı beni. iyi olur diye beklerken ne oldu. allah rahmet eylesin. geride kalanlara sabır diliyorum.oooof of ya. istemiyorum böyle haberler görmekde okumakta.

Hergün onlarca insan trafikte ister otomobille ister yaya olarak vefat ediyor...
Ama hiçbiri ikiteker üstünde can veren birinin haberi kadar oturmuyor içime...
Diğerlerinin kalabalık olmasından mı...
Yada ikitekere motosiklete gönül vermiş olmamızın yakın ilişkisi her büyüğümüzü abi her küçüğümüzü kardeşimiz görmekten mi ?

Yine acı haber Allah(cc) geride kalanlara sabır versin mekanı cennet olsun...

Okyanusa tek başına açılan yelkenciler gibiyiz.Bazılarımız dönüyor,bazılarımız devam ediyor! Enver kardeşimizde devam etmeyi tercih ettiğine göre,mekanı cennet olsun.Geride kalanlarada,elimden sabır dilemekten başka bişey gelmiyor.

allah rahmet eylesin hiç ummadığım bir haberdi :( turbo enver lakaplı enver abi dimi :salut:
emre, lakabını tam bilmiyorum ama daha once bi 600 F parçalamışlığı var . 600F ile minibus altına girmişti die hatırlıyom kayarak

Allah rahmet eylesin.İlk mesajını okuduğumda aklımdan hep kurtulacak diye geçirmiştim ama:salut: Allah'ın takdiri işte, kalanlarına sabır versin:pale:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Allah rahmet eylesin. Ne kötü bir ölüm allahım sen kimselere gösterme. Moralim bozuldu çok. :salut: Allah ailesine ve sevdiklerine sabır versin...

Allah rahmet eylesin pazar pazar canım sıkıldı, dün topiği gördüm ama okumak ıstemedım neşem yerınde kaybetmek ıstemedım ama bu seferde ölüm haberini okudum...

Allah rahmet eylesin.. Mekanı cennet olsun..

allahyardım etsin inşallah kurtulur arkadaşlar lütfen dikkat şehir içinde hız yapmayalım

Allah rahmet eylesin yakınlarının ailesinin başı sagolsun.Bunu artık bilelim arkadaşlar racing motorlar bile bizim türkiye yollarımız için fazla motorlar.Lutfen geride bırakıcaklarımızı düşünelim ve gazı öyle acalım.Kazadan sorna iyileşir diye beklıyordum şimdi öldügünü görünce Gözledm doldu :salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin :(.....

emre, lakabını tam bilmiyorum ama daha once bi 600 F parçalamışlığı var . 600F ile minibus altına girmişti die hatırlıyom kayarak
kırmızı 600F ile kamyon altına girmişti ve pert yapmıştı :(

Bugün cenazesine gittim Allah rahmet eylesin . gerde kalan 4-5 yaşlarındaki çocuğu babasız büyücek :( :( allah yardım etsin

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar