- Motosikleti
- R25, CRF250L
- Konu Yazar
Arkadaşlar kazam Muğla Milasta gerçekleşmiştir. Şehir içinde artçımla birlikte fıtı fıtı dolanırken park halindeki araç yola çıkmak için sinyali yakmış. Ben önüme atlar diye hızımı baya bir düşürdüm ki şehir içinde 2.vitesin üstüne çıkmam. Neyse yoluma devam ederken bir yandan da korna çaldım,görmediyse bile duysun diye. Araç biraz daha yola çıktı ve durdu. Bende beni gördüğünü düşünerek yandan geçeyim dedim ve o an gaza basıp yandan bana çarptı.(Daha sonradan öğrendiğime göre telefonla konuşuyormuş ve çarptığının bile farkında değilmiş,arabanın camına vurup bağırmışlar.) Ayağım sıkıştı,artçım motordan atlayıp kurtulmuş. Ve sürücü bayan arkadaşımız panikle fren yerine gaza basıp dahada sıkıştırdı. Ayağımdaki botum sağ olsun arabanın tekerliği ayağımın yan tarafının üstünden geçse de herhangi bir şey olmadı. Dizim ise bağlarda sıkıntı var şuan ve yatıyorum. Ambulansıydı polisiydi vs derken %100 karşı taraf suçlandı. Motorum şuan serviste ve hasarı şu: Takoz içe doğru girmiş. Sağ karenaj kırık ve çizik. Sol tarafta refuj yüksek olduğu için motor yatmadı ve vites pedalı içe girmiş. Arabanın ise sol kaportası içe girmiş.
Yani uzun lafın kısası biz ne kadar dikkat edersek edelim insanımız cahil ve eğitimsiz !
Yani uzun lafın kısası biz ne kadar dikkat edersek edelim insanımız cahil ve eğitimsiz !