Dikkat Fahiş Fiyat. Çarpar!

Kymco CK 125 motosikletimin hava filtresini değiştireyim dedim. İstanbul Motor'u (Kızıltoprak) aradım. 30 TL dediler. "çüüüş" dedim ama içimden. VW POLO otomobilime orijinal hava filtresini 15 TL ye alıyorum. "kymco.com.tr" sitesindeki parça fiyat listesine baktım. 10.31 USD kdv dahil yazmışlar. 1.720 den hesaplasak yaklaşık 18 TL eder. İçerenköy'deki MotoStar'ı aradım 20 TL dediler. Hemen gidip aldım. Aynı Orijinal Hava Filtresi için %50 pahalı fiyat. Trafikteki tehlikelerin yanısıra bir de fahiş fiyat çeken yerlere dikkat edin arkadaşlar. Çarpmasınlar.

Son düzenleme:
Havasına, suyuna, taşına, toprağına, göre fiyat koyuyorlar kim kimi düdüklerse halimiz ne olacak bakalım bu gidişat iyi değil

Herkes birbirini soyma peşinde. İstanbul Motor'u Silkar'a şikayet edin bu konuda mail atarak sonuçta parça fiyat listesinin üstünde bayinin satış yapması yasaktır.

kardes haklısında gecıren gene gecırıyor farklı kalıtede malıda ucuz dıye gecırıyorlar :)

Firmalar motora binen adamı seviyolar işte:cherry: Aynı ürüne yüksek fiyat çeken firmaları kınıyorum!

Arada ki 10 liraya firma itibarını satıyolar:farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kayınçoyu kınıyorum:p ,hepiniz liste fiyatlarında zaten fazla gösteriyosunuz ,üstüne daha da kabartıyosunuz rakamı ayıp ayıp:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar