Dikkat edelim.

Arkadaşlar.kiminizin hem arabası hem motoru vardır elbet.

Soğuk havalarda motor yerine araba kullanmayı tercih edebilirsiniz.arabınıza binmeden aracın etrafında bir gezin.soğuktan üşüyüp biryere saklanmış kediler olabilir.arabanıza bindikten sonra bir iki defa kornaya da basın.kaputun oraya biryere girmiş olabilir.dikkat li olalım.:cat:

[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]

her sabah benim motorun üstünde saolsun bir kedi uzanıyo, bide beni gördüğü halde kalkmıyo yaa :)

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bizim mahelle bi kedi vardı bi ara daima bizim eski şahinin motorunun içine girerdi bende çıkarırdım birgün baktım bizim arabanın motorunda değil sonradan taksici vardı murat 131 arabayı bi çalıştırdı kaputun altını inanın görmek bile istemezsiniz ben bakamadım bile sadece sesi duydum....

aynı şey bizimde başımıza geldi yağmurlu havada ben görmesem babam kediyi az kalsın ezi vericekti.

Sadece soğuktan değil, yazında aracın altı serin olduğu için sıcaktan da kaçıp araç altına giriyor hayvanlar. Özellikle köpekler.

bizim mahelle bi kedi vardı bi ara daima bizim eski şahinin motorunun içine girerdi bende çıkarırdım birgün baktım bizim arabanın motorunda değil sonradan taksici vardı murat 131 arabayı bi çalıştırdı kaputun altını inanın görmek bile istemezsiniz ben bakamadım bile sadece sesi duydum....

Berbat :salut: canlarım benim.onlar allahın sessiz kulları...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar