Dikkat! Çalıntı Olabilecek ZX-6R.

Çalıntı olduğunu düşünüyorsa sahibinden.com'da yazmak yerine polise haber vermesi lazımdı. Çalıntı olan bir motor 3 ay aynı yerde neden durur??? Motoru çaldıktan sonra bir sokağa bırakıp gidecekler mi? Burada bizim ara sokaklardan birinde de böyle terkedilmiş birkaç araç var, adamlar kaderine bırakmışlar ilgilenmiyorlar bile. Bu da öyle birşeydir muhtemelen.

Ben de bir gün minubusun arkasına koydum motoru keşana gidiyorum.Yaz sonlarıydı hava güzel silivriyi geçince gümüşyaka da durdum motoru çıkarttım minubusu de ara sokağa bir yere çektim bindim motora gittim 1 hafta sonra jandarma aradı bu araba sizinmi karakola çektik şikayet oldu 1 haftadır burda duruyor çalıntı diye dediler.Dönüşte karakola uğradım çekici parası vesaire ifade verdim hem param hem zamanım gitti :)

3000 [sıze="1"]liraya çalıntı motoru mu satıyorlar nasıl iş bu anlamak zor .[/sıze]

buraya yazmak yerine polise gitsen daha mantıklı olurdu şase ve motor no dan bulurlar kime ait olduğunu

Arkadaşlar ilân benim değil, sahibinden.com da gezerken gördüm ve bilgi amaçlı olarak buraya yazdım. :wiinkk:

ilanı yazana mesaj attım dün ...

dedimki : polise git arkadaşım , burdan bişey çıkmaz

cevaben demişki : ya çalıntı değilse ne diyecez sahibine

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aynı durum ptesi günü başıma geldi. Plakası olmayan ve Beşiktaş'tan çalınan motorlar aynısı motoru kadıköy de gördüm polisi aradım sonra sahibine ulaştık. Hepimizin balına gelebileceği için kimse sorun çıkartmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar