dikkat! acemi var :)

hoşgeldin çarkçıbaşım,hoş yere geldin burada denizcide var karacıda var havacıda var hatta motorcu daha çok tam senin yerin :rendeer:

Hoşgeldin umarım ilerleyen zamanda sen ve motorunla tanışırız

ama o zamana kadar motorunun fotolarını koysan harıka olurdu

hoş geldiniz, ben de yaşlı,bi motor meraklısıyım.ve de acemiyim. biraz dzhz bilgilendirirseniz sevinirim. (memleket,nerdesiniz,filan?) ben gençliğimde sizin sahip olduğunuz motora meraklı idim. maddi durumdan sahip olamadım. tekrar hoşgeldiniz..

tekrar merhaba...:) ben istanbul bahçelievlerde oturuyorum... doğma büyüme istanbulluyum, ama köküm biraz karışık; biraz saraybosnalılık(boşnak) ve biraz adanalılık:mrgreen:... yoğun iş tempomdan dolayı hala motorumun sezon açılışını yapamadım:pr: ... yakın zamanda piyasaya çıkmayı umuyorum... o zaman belki görüşebiliriz. ilginize teşekkür ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar. doğrusu bu tarz forum olaylarında tecrübesizim, bana yardım edeceksiniz artık:)...10 senelik denizcilik serüvenimi geçen yıl noktaladım (ömür denizde geçince, internette filan acemilik oluyo tabii)... şu an özel bir limanda gemi trafik departmanında çalışıyorum. 98 senesinden beri 1952 model BMW 51-3 e sahibim... hepimize hoşmuhabbetli ve faydalı paylaşımlar...

denizci arkadaşım hoşgeldin .süpersin ya, bende tek yıldız aldım şu ana kadar dalgıçlık derslerinde. geçen gün yıldızımı 2 yapayım diye bir kursa başvurdum. 400 euro dediler :cyclopsan vazgeçtimmmm . umarım forumda kalıcı olursun, kaderin bana benzemez .hoşgeldin .:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar