dikkat! acemi var :)

Merhaba arkadaşlar. doğrusu bu tarz forum olaylarında tecrübesizim, bana yardım edeceksiniz artık:)...10 senelik denizcilik serüvenimi geçen yıl noktaladım (ömür denizde geçince, internette filan acemilik oluyo tabii)... şu an özel bir limanda gemi trafik departmanında çalışıyorum. 98 senesinden beri 1952 model BMW 51-3 e sahibim... hepimize hoşmuhabbetli ve faydalı paylaşımlar...

hoş geldiniz, ben de yaşlı,bi motor meraklısıyım.ve de acemiyim. biraz dzhz bilgilendirirseniz sevinirim. (memleket,nerdesiniz,filan?) ben gençliğimde sizin sahip olduğunuz motora meraklı idim. maddi durumdan sahip olamadım. tekrar hoşgeldiniz..

Hoş geldiniz,sahip olduğunuz motosiklet favorilerim arasında inşallah karşılaşma fırsatımız olur:cat:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aramıza hoşgeldiniz :rendeer:

hoşgeldin
abim de ktu de limanla ilgili bişey okuyo da tam bilmiyom ney:queen:

Hoşgeldiniz, motosikletiniz çok egzotik gibi. Resimlerini görmek isteriz, siz de üstündeyken tabii..

Merhaba arkadaşlar. doğrusu bu tarz forum olaylarında tecrübesizim, bana yardım edeceksiniz artık:)...10 senelik denizcilik serüvenimi geçen yıl noktaladım (ömür denizde geçince, internette filan acemilik oluyo tabii)... şu an özel bir limanda gemi trafik departmanında çalışıyorum. 98 senesinden beri 1952 model BMW 51-3 e sahibim... hepimize hoşmuhabbetli ve faydalı paylaşımlar...

Eneee:silent::silent:

Arkadaş, bu siteye iki denizci fazla:pr: Derhal motoru sağa çek, bana hediye et ve alesta vardiya, hadee:p:p
Hoşgelmişsin, rüzgar kolayına pruvan neta olsun:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar