Dikkat 1.Köprüde Çevirme Var!!!

Çevirme, kaza sonrası başladı sanırım.Onlarca kez çevirme olmasına rağmen hiç çevrilmeyen benide çevirdiler.1 senedir hiç çıkmamıştı yerinden ehliyet.Güneş yüzü gördü,kendine geldi.Kaza yapan Honda maksi scooterın sürücüsüne de geçmiş olsun.Ön tarafı haşat durumdaydı çünkü.

ben ödedim diye herkes ödesin gibi bişey söylemedim tam aksini anlatmaya çalışıyorum ben ödedim başkaları ödemesin ehliyetsiz ruhsatsız kasksız binmesin diyorum. ehliyetsiz motor kullanmak zaten suç bu suçu işleyene şurdan gitme orda polis var demek de suçluya yardım etmektir. ben buna karşıyım yapılması gereken ona yardımcı olmak değil ona engel olmaktır. daha dün yaşadık canlı bir örneğini şileden dönerken arkadaşımız jasmin (buradakilerin çoğu tanır) kaza yaptı ve korumaları sayesinde küçük sıyrıklarla atlattı kazayı. bu sizin için bişey ifade ediyor mu bilmiyorum

Sana sonuna kadar katılıyorum. Birbirimizi aslında aynı şeyleri düşünüp uygulamamıza rağmen yanlış anladık. Daha doğrusu ben senin demek istediğini anladım ve haklısın, ben de sadece bilgi vereyim dedim hepsi bu. Sorun yok OK?
Herkese keyifli, tam korumalı ve belgeleri eksiksiz sürüşler diliyorum.:)

Çevirme, kaza sonrası başladı sanırım.Onlarca kez çevirme olmasına rağmen hiç çevrilmeyen benide çevirdiler.1 senedir hiç çıkmamıştı yerinden ehliyet.Güneş yüzü gördü,kendine geldi.Kaza yapan Honda maksi scooterın sürücüsüne de geçmiş olsun.Ön tarafı haşat durumdaydı çünkü.

Aynen, ben de ilk kez ehliyet ve ruhsat çıkardım.:) Gönül rahatslığıyla bunu yapmak çok güzelmiş. Donniedarko işte bu yüzden çok haklı.:cat:
Skutırın durumu gerçekten kötü idi, umarım sürücüsü iyidir.

Son düzenleme:
amma uzamış bu konu yaw...siz insanlara ne derseniz diyin yine bildiklerini okuyacaklardır...bırakın ehliyetsiz gezen gezsin....kimi kaskını koluna taksın...kimi süs misali arka seleye iple bağlasın...iyi niyetle söylüyosunuz ama anlamıyolar....bir musubet bin nasihatten iyiymiş derler....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar motorsikletlerimiz trafik kanun ve yönetmeliklerine tabidir...
kanunu neyse ona göre teçhizatlı olarak kullanmamız gerekli....
memlekette alınması bu kadar basit ehliyeti, astronot gibi görünmemizi sağlayan kaskı, kaza anında vücudumuzu korumamızı sağlayan ekipmanları giymek zor geliyorsa, bu şekilde nerede çevirme var, polisler nerede yemek yiyor vs. topicler daha çooook olur....
bundan dolayı ceza yemeniz gerekiyorsa yiyin, olası çevirmede karşınızdaki trafik polisine yavru kedi gibi bakmayı mı tercih edersiniz yoksa paşa gibi evraklarınızı ibraz edip yolunuza devam etmeyi mi tercih edersiniz ? seçim o motoru kullananındır ?
bu şekilde konu açılması beni germez ama tasvip ettiğim bir davranış biçimi de değildir ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar