Dikkaat herkes bu şahsa dikkat etsin lüfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılım
30 Ocak 2005
Mesajlar
16
Açıklama
55 YB 757 PLAKALI MOTORUM ÇALINMIŞTIR [dolu]ASLI ADIYAMANLI OLUP İSTANBULDA OTURAN *** MEHMET ŞAHİN TARAFINDAN ÇALINMISTIR DESEM YERİDİR İSTEYENE BU SAHSIN ANA ADI:perihan BABA ADI mahmut TC NO:16960273576 VEDE BANA BU ADAMIN YERINI BILDIRECEK ARKADASLARDAN YARDIM BEKLIYORUM .MOTORUN DEVRİ KATTIYEN YOKTUR SİZDE BU ADAMIN LAFINA İNANIP BULASMAYIN MOTOR KM CALISMIYOR OLUP NET 19454 KM DEDİR.

adresının soğanlı mah.alsancak sok.13/1 istanbul/bahçelievler oldugunu bılıyorum ilgilenenlere tşk.ederim

BU SAHISSIN BANA SENETLE BORCU VARDIRVEDE SAF KAN 3 KAĞITCIDIR EN SON MOTORU BANA BEYAZA BOYATTIGINI SOLEMIŞTİR VEDE TAMIR DUKKANI BULUNMAKTADIR


LUTFENN DIKKAT EDIN SİZİNDE ÇOLUK ÇOCOGONOZON RIZKINI BU P. YEDİRMEYİN 2004 MODEL VEDE KAZALI VEDE MOTOR *** HASARLI ALANIN OCAGI YIKILIR[/dolu]
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Katılım
21 Mar 2009
Mesajlar
5,554
Niyetin iyi ve yaralısın anlıyorum ama şuanda bu yazdıkların kanunen suç teşkil ediyor haberin olsun..
 
Super Moderator
Katılım
15 Kas 2005
Mesajlar
5,081
Öncelikle geçmiş olsun, fakat size karşı bu durumda da olsa bir kişinin açıkça kimlik bilgilerini ve özel bilgilerini kendi bilgisi dışında umuma açık bir alanda paylaşmak da çok adil bir davranış değil.

Bu derece emin ve haklıysanız, bu kimlik ve adres bilgileriyle zaten suç duyurusunda bulunmanız, adaletin size yardımcı olmasını buradan herhangi birinin olacağından daha çabuk ve daha tarafsız olarak sağlayacaktır.

Umarım mağduriyetiniz en kısa zamanda sonlanır, tekrar geçmiş olsun...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst