dikili bademli köyü

Dikilili olmamiz çok buyuk bir şans . Buralarda hafta sonlari birkaç saatliğine gidilecek okadar çok yer varki sizlere anlata anlata sanirim bitiremem . Doğa ile iç içe , trafik yogunlugunun neredeyse hiç yasanmadigi yerlerimizi sizlerle surekli paylaşmaya çalışacagiz. Resimlerdeki sarisin dunya tatlısı esim Burcu . Kendisi ilkogretim okulu ogretmeni. Benim adim Kıvanc . Bende bilgisayar uzerine calismaktayim dikilide bir işyerimiz var . Dikili bilmiyenler icin acikliyorum izmirin kuzeyinde izmire 110 km mesafede yaklasık 30.000 kisinin yasadıgı yazin ise nufusu 100 binleri aşan cok şirin bir ilce. Oksijen zenginliği acısından Turkiyenin en temiz havasi buradadir. Daha detayli bilgi içinde www.dikilim.com adresinde bulabilirsiniz. Tek pazarimiz var gezmek için ve bizde bunu uzak yorucu yerler yerine Dikiliye 17 km mesafede Dikiliye baglı bademli koyunu gezerek gecirdik bu hafta sonu . Yaptıgımız gezintiye ilişkin resimleride sizlerle paylaşıyoruz. Sessiz sakin bir hafta sonu icin en iyi tercih olduguna eminim . Bademlide bulunan birbirinden guzel yerler var . Hanimin koyu , Pizza , Hayit Limanı , Ilıca , Akvaryum , Kayra , bunlardan bazilari ...:cat:

ne güzel öyle biyerde yaşamayı çok isterdim, sessiz sakin çok güzelmiş kıskandım sizi, ben bıktım şu şehir gürültüsünden egsoz dumanından imkanım olsa bir dakka durmam şu kalabalık şehirde

Dikiliyide bademliyi de biliyorum. iki sefer gittim. güzel yerler. yaşanacak yerler. dediğiniz gibi şanslısınız. yakınlarda ayvalık var sarımsaklı var. geçen yaz oralardaydım.:cat:

işte bu ya,evde evlek evlek oturmaktansa doğayla iç içe olmanın tadı başka,gezecen görecen aktaracan vatandaş bilgilensin dimi ya:p

efe150' Alıntı:
ne güzel öyle biyerde yaşamayı çok isterdim, sessiz sakin çok güzelmiş kıskandım sizi, ben bıktım şu şehir gürültüsünden egsoz dumanından imkanım olsa bir dakka durmam şu kalabalık şehirde
Bende bursaya gecen sene cok gittim .Genelde inegole gidiyordum . Buyuk sehirde yasamak dedigin gibi biraz zor ve yorucu . Hele hele sizin oralarda birde deli gibi araba kullananlar var hicbiryerde trafigin oyle hizli isledigini gormedim . Dikkatli ol :wiinkk:

izmir dikili yolunda da deli gibi araba kullaniliyor sen de dikkat et...neyse ki anladigim kadariyla daha cok doga turlari atiyorsun.

Bende Dikiliye selam gönderiyorum zaten yazları Dikili salihleraltında geçiriyorum.

kucukprens' Alıntı:
izmir dikili yolunda da deli gibi araba kullaniliyor sen de dikkat et...neyse ki anladigim kadariyla daha cok doga turlari atiyorsun.
Walla esim motorla uzun yolculuklara cikmayi istemiyor. Daha dogrusu su an icin biraz korkuyor . Bizde en uzun yolculuğumuzu Ayvalığa yaptık . Zamanla daha da uzun yerlere giderizi sanırım . Buna esimi ikna etmemde zor olacak tabiii :cherry:

Bu arada dikiliye gelince en azından bir cayimi icmeye beklerim tum motorcu arkadaslarimi . dikilide ana cadde uzerinde polis karakoluna gelmeden sag tarafta ( İnternet market ) adıyla 2 katlı bir isyerimiz var buyrunnnnn gelin :)

Son düzenleme:
kivanctf malesef kendinde şahit olmuşsun, inegöl yinede motoların bisikletlerin bol diyebileceğimiz bir ilçemiz, ancak şehir merkezine doğru gidip girildiğinde ne yayalar nede araçlar motosikletin farkında bile değiller kendimi belli edebilmek için motora tofaş kornası taktım, çoğu onu bile duymazdan geliyor tabi durup yol veren yolda sıkışmamamız için takip mesafesini koruyan araç sürücüleride yok değil, onlarada saygımız sonsuzdur, ama motosiklet sürmek için eğitim, tecrübe ve dikkat tamamen şart, resimlerinizden gördüğüm kadarıyla çok uyumlu ve mutlu bir çiftsiniz eşinle beraber sana ömür boyu mutluluklar dilerim. yolumuz düşerse mutlaka bi acı kahveni içmeye gelirim dikiliye selamlar

slm abicim bu yaz dikilideyim
izin verirsen bicayını içip senle tatlı bi sohbet etmek isterim
eğer rahatsız olmayacaksan

seyitgs_1905' Alıntı:
slm abicim bu yaz dikilideyim
izin verirsen bicayını içip senle tatlı bi sohbet etmek isterim
eğer rahatsız olmayacaksan
Herzaman kardesim . yolun nezaman duserse beklerim ...

bende dikilidenim gerçekten süper bir yer
herkesi beklerim
ama gelirseniz mutlaka metin amcanın tostunu yiyin ve pazar keyfini denizin mis kokusu içinde yaşayın

Sanıyorum Kıvanç epeydir girmiyor sitelere.

13 Nisanda pazar günü dükkanına uğrama şansına sahip olmuştum, haberi olmadığı için görüşemedik.

Dükkanının karşı komşusu olan bilgisayarcıdan aldığım teline mesaj bırakmıştım, alıp almadığını bilmiyorum ve uzun süredir ortalarda görünmediğini de hayıra yormak istiyorum.

Yok Sereye hocam buralardayım Allaha sukur bir problemimiz yok . Buralara kadar gelipte görusemediğimize cok uzuldum . O tarihi tam hatırlayamıyorum ama sanırım Dalıştaydım gün boyunca. Telefonumada mesaj gelmedi sizden . Umarım tekrar yolumuz duserde görusuruz . :) Bu topicde cok eski 2006 dan kalma resimlerim de vardı ama su anda gorunmuyor ne olduki acaba ...

ahh dikili ahh 2 sene yaz tatilini orda geçirmiştim haftanın tek günleri kayra çift günleri pizza:):)mükemmel bi belde bencede çok şanslısınız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar