Dijital KM saati nerden bulabilirim?

arkadaşlar dijital göstergeden memnunum artık tavsiye edebilirim herkese kullanımlarımda hiç bi problem olmadı uzun yolada gittim çok güzel hesaplamalar yapıyor ortalama yolculuk sonunda ortalama hızınızı ne kadar zaman yol yaptığınızı kaç km yaptığınızı max gördüğünüz hızı bide saat özelliği var ben son 154 km/h hız gördüm 150 civarında dahi hiç saymamazlık yapmadı ben okuyamaz diye düşünüyodum o kadar hızlı dönerken ama tıkır tıkır sayıyo herşey yolunda :wiinkk:

eskiden scootera takmaya uğraşıyordum artık ybr'm için araştırıyorum :) konunun tekrar uyanmasında fayda var sanırım :)

Sigma'lar en iyisi diye biliorum.Bazıları toplam kilometre'yide saklıor.Yurt dışından siparişe gerek yok bisikletçilerin çoğunda gördüm.Banada pili bitse bile toplam km'yi hafızasında tutanı lazm..

2rrmb81.jpg

Bu haftaki tchibo temasında böyle bir ürün var. fiyatı da uygun.
belki ilginizi çekebilir.

http://katalog.tchibo.com.tr/dogayadonus/dogayadonus.pdf

mıknatıs ile çalışıyo ama bir etkisi yok ön tekerlek te olduğu için iyi hesaplıyotek eksiği gece yolculuklarında panel gözükmüyo

daha dikkatli bakmak zorunda kalıyoruz ve tehlikeli oluyo ama oldukça doğru gösteriyo gündünz gözüyle de çok güzel görüküyo...

Son düzenleme:
valla bilmem biz mz150'ye taktık aynı bunun gibi bir alet, motor çalışınca 30km/s gaz verince 80-90km/s oluyordu:mrgreen:

Biz Honda CBF 250 ye taktık uzun yol testide yaptık başka motorla da test ettik arabaylada hızı oldukça güzel çalışıyodu....

ekranın aydınlatmalı olması,güneş enerjisini kullanabilmesi,ısı ölçmesi..diğerlerinden ayırt edici özellikleri sanırım.

fahrradcomputer7002xz8.jpg

elimde bu üründen var açılmamış

sigmair4.jpg

bu da benim motordaki sigma 1.5 sene oldu alalı

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
osmaniyeli kaça vericeksin bir yazıver,birde benim motor enduro çok kıpraşımlı bir makine sarsıntıda sağlıklı gösterirmi

25 ytl 2 tane var elimde max speed i de kaydediyor bi de 1 hafta sonra max speed i göstermeyeni var aynısının o gelecek onu 20 ye veririm osmaniyeye gel hediyem olsun titreşim benim moto dada var cihaza hiç bir zararı yok oringle monte edilebiliyor

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teşekkürler hemşerim sağol,düşünmen yeter bu havalarda motorla osmaniye beni biraz kasar çünkü motorun lastik ömrü bitik yol tutmuyor hele de yağışlı havada artık sen düşün nasıl kayar lastiği değiştireyim gelirim, gelirkende sana şalgam getireyim

eyvallah o zaman yaza doğru bi gezi ayarlarsak da olur çukurova mt gibi saati istersen de kargo filan bi şeyler yaparız özelden mesajlaşalım

mehaba osmaniyeli şu diğital saat gece görüntüsü nasıl acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar