diecast motorsiklet kolleksiyonum

arkadaşlar uzun zamandır birktirdiğim kolleksiyonumu paylaşmak istedim.resimdeki panodan hariç 50 adetlik bir pano daha var.geçmiş zamanda onun resimlerini paylaşmıştım.ayrıca panoya koymadığım 30 adet daha motor var.onlarıda ilerki zamanda pano yaptırıp sergileyeceğim.modellerin bir çoğu 1-18 ölçüsünde maisto markadır.25 adete yakını daha büyük boydur onlarda panonun üst sıralarında belli oluyor zaten.oyuncakçımısın diyen oluyor bazen :) baştan söyliyeyim tamamen meraktan hobi amaçlı biriktirdiğim bir kolleksiyon.daha büyük bir motor kolleksiyonu biriktiren bir şahış görmedim.varsa böyle arkadaşlar görüşmek isterim.

[/url

İyiymis. :)

Allah bereket versin.

Motosiklet Fuarinda sergilenebilir bence.

Belki bir aponsor da çıkabilir.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Fotoğraflara ağzım açık baktım.Çok güzel bir koleksiyon.Benim de baya bir merakım vardı küçüklüğümden beri die-cast araba-motosiklete ama malum okul ve iş yüzünden oradan oraya göçebe hayatı yaşadığım için yer sorunum olduğu için devam edemedim.Küçük ölçekli arabaların çoğunu sağa sola verdim elimde sadece 4 adet 1/18 araba ve 2 adet 1/18 motosiklet kaldı.

tebrik ederim . bence böyle bişey bütün form üyelerinin hayalidir... bayağı uzun sürmüş resim çekimi ..gündüz baslayıp geceye kadar cekmissin belli:)

Açık ve net söylüyorum kıskandım :) hocam maşallah elinize sağlık bence şaheser olmuş :) bide böyle her motorun önüne marka ve kullandığı model yılını yazsanız çok tatlı olur

her motorun kendi özel standı var zaten önünde markası modeli ve yılı yazıyor,ama panoda yer olmadığı için bu şekilde duruyorlar.hepsinide standlı yapsaydım duvarı komple pano yapmam lazımdı :)

krd

Tebrik ederim özenerek hazırlamışsınız kıskandım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar