Bende pilot road 3 düşünüyordum. Ama Sava aklımı karıştırdı. acaba ıslak zemin performansı nasıldır? Birde yumuşak hamur mudur ki? Gerçekten fiyat farkı çok, yarı yarıya.Merhaba forumda konusu geçtimişti Sava marka sportforce olması lazım yada benzer birşey lastik ciddi anlamda fiyat olarak uygun ve kabul gören testlerde diablo rosso 2yle hemen hemen aynı puanı aldı üstün olduğu noktalarda mevcut.Fiyat konusunda neredeyse yarı yarıya daha ucuz inceleyebilirsiniz.
*Şimdi baktım evet Sava Sportforce diye geçiyor 120 ön 150 veya 160 arka lastik 480-500 lira civarı totalde googledan test result diye yazarsan oldukça başarılı dunlop ve pirelli ile karşılaştırılmış aralarında fiyat olarak ciddi fark ve sonuçlar çok yakın.
Bende pilot road 3 düşünüyordum. Ama Sava aklımı karıştırdı. acaba ıslak zemin performansı nasıldır? Birde yumuşak hamur mudur ki? Gerçekten fiyat farkı çok, yarı yarıya.
Kullanan varsa bilgilerini alsak?
Ninjamda yaklaşık 10bin kmdir diablo rosso 2 kullanıyorum, eğer bir gün motosikletimi satarda başka makina alırsam alacağım lastik diablo rosso 2 olacaktır. Kesinlikle tavsiye ederim... Yalnız benimkiler ön 110, arka 140. Senin yazdığın ölçüler motoru çok hantallaştırır bana kalırsa. Eğer viraj yapacağım diyorsanda yazdığım ebatlar yeterli gelecektir. O kalın lastikli abiler nedense virajlarda hep arkada kalıyorlar![]()
bende sordum diablo rosso 2 yi sana neden 765 tl para çekti anlamadım bana 700 tl ye bıraktı lastık ebatlarını bilmiyorum tam senin belki ondandır fiyatın pahalı olması.Benim ön 17-70-110 arka 17-70-140
Selamlar arkadaşlar,
Dün fuardan iki şey aldım. Biri de Pirelli Diablo Rosso 2 lastikler. Benim motora (Duke 200) uygun olan ebatlarını 765 TL'ye aldım. Fiyatı uygun geldi, bir 1.000 km sonra değiştirmeyi düşünüyorum lastikleri yaz öncesi.
Merhbalar....
Bende sizin gibi uzun araştırmalar sonucu Diablo Rosso II aldım. Şöyle söyleyeyim, uzun yolda kar yağışı haricinde bütün yol ve hava koşullarında kullandım. Genel olarak %90 oranında çok sakin bir kullanıcıyım ama %10'luk dilimde de sapıtıyorum bazen. Ben kendi kullanım karakteime göre bu lastiği seçtim benim amacım ne kadar dayandığı değildi. Ne kadar çabuk ısındığı ve ne kadar yolu iyi tuttuğu ile ilgilendim.
Forumda,VFR800 başlığında gerek diablo rosso II gerek M5 için az da olsa blgiler derledim. Eğer okumak isterseniz; http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/22713-honda-vfr-800-abs-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-129.html
Yazımda da belirttiğim gibi lastiklerin markası ve hamurları elbette önemli. Ama bence ilk soruyu kendinize sorun,"Ben nasıl kullanıyorum motoru?"
Cok iyi almıssın . ben 110/70/17 . 140 70 17 . ebata 900 verdım montaj parasıda vermedım . Lastikten memnunum saglam tutuyo Islakda sakın guvenme amakuru ve sıcak havada ısttıktan sonra yardır hocam . Birde yazında anlamadım lastiği aldın henuz takmadın mı motoruna ?