devirin çok çabuk yükselmesi neden?

arkadaşlar ben pazartesi 150cc vitesli bir motor aldım.ama motorun devri çok çabuk yükseliyor.5. vitesdeyken 60 la gidiyorum ama devir 6000 i gösteriyor.ve motor çok bağırıyor. sizce bu devir değeri 5. vitesde 60 km için çok fazla değil mi?
sorun benim sürüşümde mi yoksa bir servise götürüp söylemelimiyim.
yardımlarınızı bekliyorum.

bu arada motor keeway speed 150.bu sorunla ilgili birkaç yerde de yazılanlar var.ama ben ayrı bir yer açmak istedim.yani bunu gidermenin bir yolu var mı?bunu öğrenmek istiyorum.

bu arada motor keeway speed 150.bu sorunla ilgili birkaç yerde de yazılanlar var.ama ben ayrı bir yer açmak istedim.yani bunu gidermenin bir yolu var mı?bunu öğrenmek istiyorum.

Son düzenleme:
yine işin ehli kimseler daha kapsamlı bir cevap verecektir soruna ama rolanti ayarın normal mi? benim aklıma ilk o geldi...

Bende de keeway superlight 150 var 60 km hız ile giderken devir genelde 4500-5000 civarı oluyor.Devir saatinin max gösterdiği devirde 12.000 bana normal gibi geldi ama debriyaj balatan sıyırmış olabilir belkide o yüzden kaydırdığı için motor bağırıp gitmiyodur.Daha bilgili arkadaşlar daha iyi cevap verirler..:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Debriyaj telinin ayarı çok gerilmiş..Biraz gevşet.....Yarım debriyaj gidiyorsun....Bir an önce ayarlatmassan balatanı yersin....

alp_tunay ın dediği gibi debriyaj telinin gerginilik ayarını kontrol et. balataların yanmak üzere

arkadaşlar ben pazartesi 150cc vitesli bir motor aldım.ama motorun devri çok çabuk yükseliyor.5. vitesdeyken 60 la gidiyorum ama devir 6000 i gösteriyor.ve motor çok bağırıyor. sizce bu devir değeri 5. vitesde 60 km için çok fazla değil mi?
sorun benim sürüşümde mi yoksa bir servise götürüp söylemelimiyim.
yardımlarınızı bekliyorum.

bu arada 12000 deviri hayatta göremeyeceğini unutma,bu yüzdende saatteki tam devri baz alma

motoru daha yeni aldım.debriyaj teli nerden gevşetilecek.onu bilmiyorum.

@aragon Bu işi bilen bir motorcu arkadaş veya bir tamirciye kısa sürede ayarlatabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar