Devirde dengesizlik.:(

Arkadaşlar motorum 2000 model pegaso aracımın karbürtatörü temizlesemde ayarını ustalara yaptırsamda motorum birtürlü
devirini sabitleyemiyor:(
Örneğin ; motorum 1500 devirde çalışıp bir 5 dk.sonra jikleyi kapasam dahi 2000 çıkıyor.
Ayrıca karbüratör hava filtersine doğru öksürüyor.
Birde motor ısınmış olsa dahi rölantide çalışırken kendi kendine tık diye stop ediyor :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:19 ----------

güncel......

Sanki aynı konuyu farklı model için açmışlardı. Yada ben öyle hatırlıyorum. Sorunda sübapların tam kapanmadığı cevabıydı sanki.

Alakası olmayabilir ancak önceki motorumda jikle bir miktar takılı kaldığından rölanti ayarı düngün olmuyordu , uzun uğraşlar sonrasında şans eseri farketmiştim . Enazından dipnot olsun burda.

Umarım kısa zamanda halledersin sıkıntılarını...

motorun yaşı ve malesef yakıt kalitemiz dolayısıyla; yakıt hortumlarındaki olası kırılmalar, tıkanmış yakıt filtreleri ve yakıt pompasına odaklanın. Sorununuz yakıt kaynaklı bence.

çağlayan kağıthane'de moto harun var, kendisinde sizin motordan var, epey uzun zamandır biniyor, hatta kaza yapıp topladı da:) Ona da danışabilirsiniz ... Google dan bilgilerini bulamazsanız telefonunu isterim ... tamirat için dalkılıç otomotivden tavsiye ettiler diyebilirsiniz :) babamların müşterisidir ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar