devirdaim sorunlu bi gpz vardı hatırlarsınız :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar su devirdaimi problemlı olan gpz 500 motorum vardı bı kac kere konu acmısdım hatırlarsınız :D ne parcanın yenısını bulabılmışdık ne usda yapabilmişdi nede tornacı ama 6 saatlik bi calısma sonucunda motoru kendım yaptım :queen::queen: şansa bakkı arızalı haline bi muşteri cıkmısdı öldüm fiyatına şimdi işler iice karıssdı :queen:

ya şimdi senin devir daim kömürün bozuktu onu ne yaptın. git sanayiden al bi tane yenisini rulman keçe satan yerlerde bulursun adı da mekanik salmastradır.Motorun çalışıyorsa tıkır tıkır boş ver ne satacan. ha bu arada bozuksa da satmamak lazım:mrgreen:

sahibinden e resmini koymuşsun kömürün. bu kömürü sana 50 liraya mı sattılar. yuh be hay ben bunu elli liraya satan tükana nediyim .kömürün fiyatını ben biliyorum. bari geri alsınlar olmamış zaten

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya şimdi senin devir daim kömürün bozuktu onu ne yaptın. git sanayiden al bi tane yenisini rulman keçe satan yerlerde bulursun adı da mekanik salmastradır.Motorun çalışıyorsa tıkır tıkır boş ver ne satacan. ha bu arada bozuksa da satmamak lazım:mrgreen:

sahibinden e resmini koymuşsun kömürün. bu kömürü sana 50 liraya mı sattılar. yuh be hay ben bunu elli liraya satan tükana nediyim .kömürün fiyatını ben biliyorum. bari geri alsınlar olmamış zaten

o komurun sıfırı 55 dolar :D bende sıfırını aldım olmamışdı ama oldurdumm hemde o işlevi yapacak bi kömürü sanayide bulma ımkanın yokk aynı modellın komurlerı bıle bırbırıne uymuo .:D

o kömürün aynısı aynı ölçüde ve aynı şekilde bizim dükkanda var sana bir iki firma adı vereyim istersen sor fiyatını onu 55 dolara satan adama götür 20 liraya sana vereyim abi de yok der çünkü kendi daha ucuza alıyor.

linki veriyorum az çok fikir yürütmen için linkte 100 lerce çeşiti var fiyatlara ve ölçülere dikkatli bak
http://www.barkinrulman.com/trisun.asp
image094.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
o kömürün aynısı aynı ölçüde ve aynı şekilde bizim dükkanda var sana bir iki firma adı vereyim istersen sor fiyatını onu 55 dolara satan adama götür 20 liraya sana vereyim abi de yok der çünkü kendi daha ucuza alıyor.

linki veriyorum az çok fikir yürütmen için linkte 100 lerce çeşiti var fiyatlara ve ölçülere dikkatli bak
http://www.barkinrulman.com/trisun.asp
image094.jpg

vayyy beaa :D bu şimdimi sölenirr :) daha once kac kere başlık acmısdım bu konu ıle ılgılı butun arastırmalarıma ragmen bı sonuc cıkmamısdı kawasakı servisine fln gıttım tornacıları gezdım makına contaları dıe bı dukkan vardı ne gezer boyle bi parca dıe gırmedım acaba varmıydı orda:D tuhh ya olaya bak hemde tamamen aynı parca :S

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:28 AM ----------

vayy bee insan alıştıra alıştıra söler :D yıkıldım iyimi D:D

vayyy beaa :D bu şimdimi sölenirr :) daha once kac kere başlık acmısdım bu konu ıle ılgılı butun arastırmalarıma ragmen bı sonuc cıkmamısdı kawasakı servisine fln gıttım tornacıları gezdım makına contaları dıe bı dukkan vardı ne gezer boyle bi parca dıe gırmedım acaba varmıydı orda:D tuhh ya olaya bak hemde tamamen aynı parca :S

eğer kömürünü değiştirecek olursan.ben ankarada satan bir kaç yer ismi söylerebilirim babamdan öğrenip. ama ağırlıklı olarak yağ keçesi ve rulman satan dükkanlarda olur bu parça. bir de santraviç su motoru satan yerlerde olur ama onlar yedek parça olarak sattıkları için biraz daha pahalı olur yağ keçecilerine göre. bir tek rulmancı ve yağ keçesi satanlarda olur bunların yüzlerce çeşidi ve genelde ucuza alabilirsin. neyse gelecek sefere artık. sen de kawa yı satma. en azından 1-2 sene daha binip öyle satmak daha güzel gibi görünüyor koskoca motosikleti.

Forumdan Uzaklaştırıldı
he yaw içim yanıyo valla ama masrafı var biraz bide satısı almak ıcın ugrasmam lazım 2 kere ruhsat cıkarcam fln dıelımkı ruhsatı cıkardım motoru super yaptırdım para harcadım satarken gene para etmıcek eskı bi model mal ettigim fiyata vercem geri parcalasam satsam 2 katı eder ama zaman yokk kawasakı servisine gosterdım parcayı parasını yatırıp siparıs etcen varsa gelır dedı allah bilir ne fiyat cekcekdı ama gerek yok yaa parca bı kac mılım buyuktu delıklerı genişlettim pervane ve arka kapaktakı tam oturdu fiyata gelıncede 3 5 yer aradım biri 25 dedı cıkma parcaya sona akbaba nın biri 170 dedi bi digeri 55 dolar dedı bende 50 ye sıfır buldum acıkcası 100 dese alırdım bulamadım cunku :S:S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar