bu vekaletle satış olaylarını genelde galericiler ve ayaklı galericiler yapar.piyasada bu arkadaşların %90ı çakal diye adlandırılır.eğer tanıdığın,güvendiğin biri değilse (ki böyle bile olsa benim tercihim değildir) vekaletle satış verme.allah göstermesin bi kaza yapsa başın belaya girer.eğer bir süre sonra kaybolursa sende bulamazsan motor pert olana kadar vergilerini ödemek zorunda kalırsın.plakasına kesilecek her türlü cezayı sen ödersin.ölümlü ya da yaralanmalı bi kazaya karışır ve kaçarsa direk seni içeri alırlar.eğer hasarlı bi kazaya karışır ve kaçarsa karşı tarafın hasarını ödemek zorunda kalırsın.bu ve bunun gibi bir sürü şey saymakla bitmez.yani adam sadece bakkaldan sakız alır gibi parasını verip motoru almış olur ancak motorun her türlü hakkı senin üzerinde olur,bütün yasal işlemler senin üzerinden gerçekleştirilir.şöyle de bir durum var eğer bi yamuk yaparsa motorunu istediğin zaman elinden alabilirsin,tabi sağlam bulursan.şahsen ben vekaletle birinden motor alsam ve parasını verdiğim halde adam yasal yollardan ancak hakkı olmadan benden motoru almaya kalksa o motoru uçurumdan aşağı atarım ne bana yar olur ne ona.anlıcaan motoru da zor alırsın yani.bence bu işe girme direk satış ver noterden.