DEVİR SAATİ

7c209zq.jpeg
Merhaba herkese

Ben motorumu enjeksiyonludan , karbüratörlüye çevirdim her şey gayet güzel tek bir sorunum var devir saati motorum arora mt125 gösterge dijital devir saati başına buyruk hareket ediyor gaz veriyorum iniyor gazı kesiyorum çıkıyor bi değişik gösteriyor bende gittim eski tip dijital olmayan bir devir saati taktım o gayet güzel çalışıyor fakat görüntüsü çok kötü ben göstergedeki devir saati gösterisini nasıl düzeltebilirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

Motosikleti
Ns200 15"
Karbüratöre çevirdiğiniz için volan değişti veya işlem gördü, deviri volandan okuduğu için şu an göstergeniz bu yüzden düzgün çalışmıyor olabilir. Harici olarak cdi beyni eklenti ve sonradan eklediğiniz gösterge sinyali oradan alarak doğru ölçüm yapıyor, göstergeye cdi'dan gelen bilgiyi entegre edebilirseniz sorununuz çözülür.

Karbüratöre çevirdiğiniz için volan değişti veya işlem gördü, deviri volandan okuduğu için şu an göstergeniz bu yüzden düzgün çalışmıyor olabilir. Harici olarak cdi beyni eklenti ve sonradan eklediğiniz gösterge sinyali oradan alarak doğru ölçüm yapıyor, göstergeye cdi'dan gelen bilgiyi entegre edebilirseniz sorununuz çözülür.
Deneyeceğim çok teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar