Devir Saati Montaji

ARKADASLAR ICINIZDE HIC DEVIR SAATI MONTAJINI KENDI YAPAN VEYA YAPABILEN VARMI VARSA BUNU BIR ANLATSIN BIZDE BIRAZ BILGI EDINELIM UGRASALIM TESEKKURLER:silent:

ALLAH ALLAH KOCA SITEDE DEVIR SAATI KONUSUNDA YORUM EKLEYECEK KIMSE YOKMU YA NE BICIM IS ANLAMADIM :silent:

Son düzenleme:
Valla o konuyu bende cok dusunuyorum tamam scooter um var ama sevıyorum devır saatını acabva takılırmı sonucta bazı Cın scooterlarda var ve elektronıkmıs yanı voltajla devırı olcuyormus.

Eyong'un yazılarını kontrol edin.. O yapmıştı.. Hemde Pimaş borudan :mrgreen:

www.motoaktuel.com ' da olması gerekiyor resimli hali.. Nisan yada Mayıs sayısında...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eyong'un yazılarını kontrol edin.. O yapmıştı.. Hemde Pimaş borudan :mrgreen:

www.motoaktuel.com ' da olması gerekiyor resimli hali.. Nisan yada Mayıs sayısında...

abıcım o dedıgın devır saatı değil....hararet göstergesı....
aynı seyı bende yapıcam...karterdekı yag bosaltma kısmına takıcam.....

arkadaslar siz sanırım hız göstergesı yanı km saatı ıstıyosunuz sanırım.....
ön tekerlege baglanan cınslerde var.....göbege takılıyor....bı arastırın ıstersenız....

abıcım o dedıgın devır saatı değil....hararet göstergesı....
aynı seyı bende yapıcam...karterdekı yag bosaltma kısmına takıcam.....

arkadaslar siz sanırım hız göstergesı yanı km saatı ıstıyosunuz sanırım.....
ön tekerlege baglanan cınslerde var.....göbege takılıyor....bı arastırın ıstersenız....

Eyvallah baba karıştırmışım.. Ama mesele değil Mc Gayver gibi adam söyleyin onunda pet şişeden nasıl yapılacağını anlatır.. Bu arada ufak yanlışlık için özür , düzeltme için teşekkür..:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olur böle vakalar...üzme canını dostum....

puhahahaha bende 150 zc war devir saatide war egzozunu begenmeyenlere oh olun:p gercekten gerekli bence ozellikle motoru alirken devir saatinin olmasina cok dikkat ettim , bu arada biraz daha bekleyelim bu konu hakkinda detayli yorum yapacak arkadaslarimiz mutlaka cikacaktir....

Ya Arkadaslar Ne Olur Suna Bi El Atalim Bu Konuyu Cozelim Herkese Yardiminiz Dokunur Gerek Scooter Gerek Chooper Devir Saatsiz Motor Kalmasin Ha Gayret

sonradan takılanlar var sanırım buji kablosuna sarılan bir kablo ile ateşleme sayısından deviri hesaplıyor
fakat marka ve model olarak şudur diyemem bir kaç başlıkta bahsi geçmişti

Bu Devir Saati Takma Problemini Asamiyacagiz Sanirim Usta Yokmu Aramizda :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar