4 MTV alırlarsa beni batırırlar. Yılda 1 asgari ücretin üzerinde sadece mtv ödemem gerekir. Öyle 3 arabam 5 motorum falan da yok yani. 1 araba, 1 motor.
Ben de öyle bir şey olmamasını umuyorum ama her şeyi beklemek lazım. Kredi kartlarından da 750TL savunma sanayi parası alınacaktı tepkiler üzerine geri çekildi.
Hazine ve Maliye Bakanımızın tavsiyesine bakacak olursak, günde 1 paket sigara içen biri eğer bu parayı 5 yıl faize yatırırsa 147bin TL getiri elde edermiş.
Yani yönetenle yönetilen bambaşka kafalarda yaşıyor.
Tarih tekerrürden ibarettir derler ya, tarih boyunca hep bir iniş çıkış olmuştur. Açıkçası çok merak ediyorum bizim bu inişimizden sonra nasıl bir çıkış olacak.
Yaşadığımız şeyler neticesinde artık her şeye 3. şahıs bakış açısından objektif bakmak zorunda olduğumu öğrendim.
Yoksa ona tak buna tak emin olun bir süre sonra vücut farklı tepkiler vermeye başlıyor tuhaf tuhaf sağlık sorunları ortaya çıkıyor.
3 felsefeyle yaşıyorum.
1-Beklenti yoksa hayal kırıklığı da yok.
2-Ülkedeki gelişmeleri ve haberleri sanki başka bir ülkenin haberiymiş gibi takip et ve he de geç.
3-O gün paran yoksa koy termosuna içeceğini çık dışarı çek kamp koltuğunu otur müzik dinle gez hava al sakinleş eve geri dön.