destinofrock dün kaza yaptı ayrıntılar.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
destinyofrock' Alıntı:
Vayyy askerimiz naber ben iyiyim sorma fena nzar değdi ya

walla ben iyiyim ama aldığım haberlere göre sen son zamanlar bayabi göze gelmişsin nazar boncuğun eksikmidir ne gözü olanın gözü çıksın valla aman dikkatli ol bak gelince anahtarına kapışıcaz ona göre :wiinkk:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Boşver cana geleceğine mala gelsin. Büyük geçmiş olsun, ilk ve son olur inşallah.

Geçmiş olsun ablacım.Geç gördüm başlığı kusura bakma!Polisde şikayet varsa mutlaka bulurlar.Şimdi olmazsa ceza veya vergi yatırıcak nasıl olsa.Bide bankacı bir arkadaşımız varsa sahibinin ismi ve telefonunu direkt ortaya çıkarabilir.Peşini bırakmayalım yaratığın!

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Bileğin nasıl oldu iyileştimi biraz sargılı bi şekilde de olsa motosikletine binmişsin tebrikler :cat: :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
H@S@N' Alıntı:
Bileğin nasıl oldu iyileştimi biraz sargılı bi şekilde de olsa motosikletine binmişsin tebrikler :cat: :rendeer:
Bilek iyi ama motor benim değil o gösterişti motora binemem çünkü motor motorluktan çıktı malesef baya bekliycem :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
kader kardeşim kaza yapmana ragmen büyük bir özveriyle dünkü ziyarete katılman çok anlamlıydı gelicez gelicez diye hoplayıp zıplayanlar UTANSIN
kız ne zaman bindin benim motora sen hiç vazgeçmiceksin dimi:)

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
tahmin etmiştim ama yinede sorayım dedim çünkü terliklerle vites değiştirmek pek hoş olmuyo bileğinin iyileştiğine sevindim motosiklet zamanla olur gider

Forumdan Uzaklaştırıldı
H@S@N´isimli üyeden Alıntı
Bileğin nasıl oldu iyileştimi biraz sargılı bi şekilde de olsa motosikletine binmişsin tebrikler

hop o benimDİ

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
pardon abi foto nede olsa nasıl bilebilirdimki :)

Geçmiş olsun arkadaşım.umarım çabuk iyileşirsin.Seni görmeyen terliksi hayvan böyle araba kullanmaya devam ederse nasılsa bir gün belasını bulur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ESTAGFURULLAH
HASANCIM
artık benimde degil
dün son gezimizi yaptık motorum ve ben hayırlı bir işe imzamızı atarak bereberligimizi noktaladık

ama benim isim kalsın cbr 125 cılar buraya başlıgında (along) göksel
samet kardeşimi ilave et listeye yeni cıbırlı kazandırdım size
bu arada o kadar çagırmama ragmen hiç cbr125 göremedim :pr:

Geçmiş Olsun....
trafikte böyle hayvanlar oldukça işimiz zor..
farkedilmek için çıplak mı dolaşalım yaa..
tekrar geçmiş olsun

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
GÖKSEL...' Alıntı:
ESTAGFURULLAH
HASANCIM
artık benimde degil
dün son gezimizi yaptık motorum ve ben hayırlı bir işe imzamızı atarak bereberligimizi noktaladık

ama benim isim kalsın cbr 125 cılar buraya başlıgında (along) göksel
samet kardeşimi ilave et listeye yeni cıbırlı kazandırdım size
bu arada o kadar çagırmama ragmen hiç cbr125 göremedim :pr:

Malesef Göksel abi malesef çoğu şey sanal kalıyor burda İstanbul da olurda insan katılmazmı böle bir organizasyona motosikletime benzin koyacak param olmasa bi arkadaştan rica ederdim onuda bulamasam otostop çeker yine katılırdım ama ne yaparsın biraz duyarsız bir milletiz bu konuda yaptığınız organizasyon için burdanda teşekkür ediyorum hepinize Kader hanım videoları siteye koyarsanız memnun oluruz tabi görüntüleri aldıktan sonra :cat:

öyle adamları bi güzel meydan dayağı atıp sonrada gözünün önünde arabasını ateşe verecen neyse allah korumuş acil şifalar dileriz:pale:

BİSANCI_42' Alıntı:
öyle adamları bi güzel meydan dayağı atıp sonrada gözünün önünde arabasını ateşe verecen neyse allah korumuş acil şifalar dileriz:pale:
Ben şiddet yönünden tabiki isterim cezasını bulsun ama daha kötüsünü yapıcam gerekirse tazminata kadar gidicek bu olay bi firarlıktan çıksın mesele off görün neler olcak ayrıntılı bilgileniceksiniz:bounce:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar