Desteginize ihtiyacim var Tecrübelerinizi anlatirmisiniz

Tesekür ederim Hosbulduk...henüz pratikte cok yeniyim ve cok zorlaniyorum sanirim büyük bi motorla basladim son birkac günde kormaya basladim ama birakmak istemiyorum özel ders almaya basladim ve motor kullanan arkadaslarim bana cok destegi oluyor sagolsunlar beni hic yanliz birakmiyorlar destekleri cok... birkac kücük düsmeden sonra motordan sogumaya basladim bu normalmi devam etmelimiyim... bana tecrübelerinizi yazarsaniz sevinirim Tesekürler :rendeer:
Locci

Zürichteysen sağlam bi ADAC eğitimi alsana. 2 günde motor uzmanı yaparlar seni.

Fiziki ölçülerinizi bilmiyorum,ama motorunuza alışana kadar aksaklıklar yaşamanız normal.:wiinkk:

Hep bahsedilir başlangıç için,becerilerinizi geliştirinceye kadar daha hafif ve düşük ivelenmeye sahip bir motor en idealidir.:bounce:

Size kolay gelsin yılmayın.

Kimse sürücülüğü anasının karnında öğrenmiyor.:cat:

Bu arada hoşgeldiniz.:rendeer:

red

hosgeldin arkadasım:)

motorun hayırlı olsun:)

ufak tefek kazalar için gecmiş olsun:rendeer:

ben toplamda 4 kere kendi motorumda bir kerede eğitimde düştüm her düşüşümde motordan soğudumu ertesi gün binmek istemediğimi hissediyordum ancak ertesi gün otorun tepesine çıkmamla beraber bütün sorunlarım sanki uçlup gidiyormuş gibi geldi ve her düşüşümden bi ders çıkarıyorum her ne kadar eğitim almış olsamda düşüyorum olur böyle şeyler bence çok kafana takma ancak neden düştüğünü düşün ve o hatayı bir daha yapmamaya özen göster daha mutlu olucaksın

yolunuz ve farlarınız hep açık: iki tekeriniz hep yerde olsun

Bence daha kötü bişey yaşayıp iyice sogumadan. Motoru küçült.

Düşmeler doğaldır. Bende çok düştüm... Her düşüş bir tecrübedir. Ama bence Zürihteysen sağlam bir eğitim alabileceğin kurumlar vardır. Eğitimini al ve yılma... Pratik yaptıkça ustalaşacak ve seveceksin eminim. 33 sene önce bende senin gibi idim belkide senden daha kötü... Ama şimdi motorsuz bir gün bile düşünmek istemiyorum.Birde tam korumalı bnmeyi prensip edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar