Desperados'un Yeni Klibi Kral Tv den önce MT NEtte

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aydemir
Öncelikle ince proteston için seni tebrik ederim.
Dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama arkadaşın künyesinde şu yazıyor.

Hala yasakmı yahu????:silent: :pale:

Yapalım hocam size de bir klip?
Boni ve klayd ikilisi diye.:p

Bi zamanlar meral-zuhal iklisi vardı.
B&K neden olmasın?

Ama önce bir motosiklet şarkısı besteleyelim.:)

Zaten Elint'le bir klip şirketi kuracağız gibi duruyor.

Haa Elint!!!

Hıişşş ::pokey:: sana diyom

Yahu zaten digitürk kanal 88 İz in müziklerini yapıyoruz ,kanalın kimlik sesiyim ,ayrıca yıllardır izlediğiniz COŞKUN ARALIN habercisinin tüm müziklerini clide yapıyor şimdi onun haberci etnik adı altında albümü çıktı satılıyor ama sanırım tükendi.Oradada vokallerim bulunmakta ,geçtiğimiz hafta siyaset meydanında çanakkale olgusu işlendiğinde izlemiş olanlar benim wokalimide dinlemiş oldular çanakkale türküsünün soprano yorumu .Savaş karakaşın hazırladığı ,hürriyet gazetesi ile dağıtılan Çanakkale geçildimi dwd ve cd sindede wokalim bulunmakta :queen:
yakında farklı bir proje ile piasada olmayı planlıyorum:)

Hocam harika olmus ya. Ben bu parcayı neden dinlemedim daha önce ? neden ?

Eline emeğine saglık desperadost un kasmış yapmış adam bomba olmus BOMBA?

Klipte güzel olmus miss

Acılıyoruz kitlelere koP KoP !

Hocam sunuda ekliyim parcanın diger versiyonunda arkada tempo var clubber, oda hos olmus new age sekli ama bu soloda bomba olmus, ahşap kokuyo :cat:

Son düzenleme:
Yahu zaten digitürk kanal 88 İz in müziklerini yapıyoruz ,kanalın kimlik sesiyim ,ayrıca yıllardır izlediğiniz COŞKUN ARALIN habercisinin tüm müziklerini clide yapıyor şimdi onun haberci etnik adı altında albümü çıktı satılıyor ama sanırım tükendi.Oradada vokallerim bulunmakta ,geçtiğimiz hafta siyaset meydanında çanakkale olgusu işlendiğinde izlemiş olanlar benim wokalimide dinlemiş oldular çanakkale türküsünün soprano yorumu .Savaş karakaşın hazırladığı ,hürriyet gazetesi ile dağıtılan Çanakkale geçildimi dwd ve cd sindede wokalim bulunmakta :queen:

Bu kızı takip edin.Sesi,yorumu süper.Ben başka şarkılarınıda dinlediğim için biliyorum :cat: :rendeer: ::xrock::

yetenekler bir bir dökülüyor:mrgreen: yeniden merhaba aramızda daha birçok yetenek vardır biliyorum hatta süper kuryeler ReNe:wiinkk: güzel ailemin ayrı ayrı 'renk renk güzel motosiklet'cileri birbirimize inanarak bu sevdaya gönül vermeye emek vermeye devam:rendeer: bu arada youtube de yeni ekledim ulusal kanaldaki lastik izi programına konuk olduğum görüntüleri ELINT eklemişti sağolsun ama seste ve bazı eksiklikler vardı onları giderdim kendinizden birçok şeyi bulacaksınız :)
http://www.youtube.com/watch?v=ZDaSWT76VOI

desperadost burada kahroluyorum.keşke bu mesafeden müzik adına verebildiğim bir şeyler olsaydı.bakmışsın bir gün yolar kesişir.hem müzik hmde motosiklet sohbetleri yaparız.başarılar

desperadost burada kahroluyorum.keşke bu mesafeden müzik adına verebildiğim bir şeyler olsaydı.bakmışsın bir gün yolar kesişir.hem müzik hmde motosiklet sohbetleri yaparız.başarılar
çalışmalarımız olacak:wiinkk: :cat: mesafe önemli değil sadece biraz sabır ve zaman:)

çalışmalarınız'dan bazılarını bizimle paylaşırsanız seviniriz !ne güzel böyle aktif müzik insanlarının aramız'da olması motosiklet'ci olması çok sevindirici....

tabiki paylaşırım büyük bir zewkle bu arada youtube dan izledim sizi ses kalitesi çok kötü olduğu için parçanız gürültü olarak duyuluyo onu başka bi kliple koymak youtube da izlemek daha iyi olabilir.
Bu arada buraya nasıl parçalarımdan bazılarını koyabilirm bilmiyorum ?:pale:

tabiki paylaşırım büyük bir zewkle bu arada youtube dan izledim sizi ses kalitesi çok kötü olduğu için parçanız gürültü olarak duyuluyo onu başka bi kliple koymak youtube da izlemek daha iyi olabilir.
Bu arada buraya nasıl parçalarımdan bazılarını koyabilirm bilmiyorum ?:pale:
evet ses çok kötü tv de sesi dengeye sokamamışlar!ben oradaki mesaj'lara dikkat çekmek istedim ama 2. bölümü bende youtube hala yükleyemedim şu an demo hali var edıt mast. yapılacak .
siz şarkılarınızı http://rapidshare yükleyebilirsiniz çok kolay browse yapıp şarkıyı seçiyorsunuz sonra upload yapıp bekliyorsunuz sonra size altta bir link verecek ona tıklayın kutunun dolmasını bekleyin!ve ent altta çıkan altlı üstlü linkin üstündekini download link yazan yeri kopyala yapıştır yapıp yazdığınız topic in içine past edip yapıştırın oradan indirip dinleme şansımız olur...
inşallah anlatabilmişimdir......
buda benim şarkı bizim yani:) motsiklet'ci şArkısı demo hali okumalar demo okuma
http://rapidshare.com/files/24660704/FARKED__304_N_ARTIK-0001.mp3.html
şarkıyı indiriken'de çok kolay free yazan yer var aşşağıda ona tıklayın sayfa çıkacak oradaki harf sayıları kutucuğa yazın bekleyin sonra size link verecek ona tıklayıp indirebilirsiniz...

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

::baaas:: Tamam yav ne baarıyon bacak kadar çocuğa.
::xcrying:

Yaptık bi densizlik işte... :p

Desperados'un dediği gibi. Kayıtları bir yerlere yükle bi dinleyelim seni...

dostlar Helal walla çok güzel olmuş. Ya umarım bu klip cekılır. emege tesekkur.

Sewgili desperadost,
çanakkale hariç diğerleri demodur ,aa birde marş hariç onu tw de savaronada piano eşliğinde söylemiştik...
umarım beğenirsiniz
:http://rapidshare.com/files/24697802/muejde_-_murat_master.mp3.html
1:http://rapidshare.com/files/2469937..._-__anakkale_tuerkuesue_iyi_versiyon.mp3.html
http://rapidshare.com/files/24696885/muejde-04.mp3.html
http://rapidshare.com/files/24699727/erkeksen_seyret_hip_hop_muejde.mp3.html
marş ,çanakkale türküsü,bir hip hop ayrıcada bir cover:)

süper ya 1. indirebildim valla çok beğendim trt koro yıllarıma döndüm ağzına 'gönlüne sağlık erkek vokal'de süper harika ......:rendeer:
ötekileride indiriyorum dinliyorum güzel' güzel...:)
madem motosiklet'ciymişsinizde :wiinkk: benim projeye bir seste siz verseniz böyle bir sesi mahrum etmeyelim:)

Son düzenleme:
:) ONUR DUYARIZ EFENDİM.
O parçalar tw için idi oyüzden o şekildeler.
farklı tarz olsun die bi cover bi hip hop koydum hip hop olanda tw için idi:)

valla o onur bize ait:) yiğidi öldür hakkını ver süper:cat: yiğidide öldürmeyelim'de şu benim albüm edit mastering yapılmadan( kısmet işte dün bitecekti 1 hafta sarktı )
sizede okutalım inşallah! düet bölümleri var vokalleri okuttuk ama farklı bişeyler yapabiliriz özellikle motosiklet'ci abi motosiklet'ci abla şarkısında şık olur güzel bir renk olur çok mutlu olurum....

Çalışmalar süper. çok beğendim. piyanolu olanlar özellikle...

Gaziantep İl Temsilcisi
Aydemir
Öncelikle ince proteston için seni tebrik ederim.
Dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama arkadaşın künyesinde şu yazıyor.

Hala yasakmı yahu????:silent: :pale:

malesef yasak devam ediyor patriote mahkeme kararını beklıyoruz dava yargıtay da hayırlisi olsun ne dıyelim:silent: :silent: :silent: :salut: :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar