Desperados'un Yeni Klibi Kral Tv den önce MT NEtte

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motosikletçinin desteği motosikletciden gelsin diyip açalım bi hesap imkanı olan atsa bişeyler yarısını çıkarsak yeter
Şuda var işin içine para girince olay deişir diyebilirsiniz belki bana saf da dersiniz ama yaparsanız boyle bişey bende kendimce destek olurum. . .
Ne şekilde olur bilemem ama bi şekilde motosiklet.net ciler olarak böyle birşeye baskasından yardım almadan ulaşmamız cok daha anlamlı ve ıletıcı olu bence

polyannacılık yapma diyen olursada saygı duyarım tabi:mrgreen:

Son düzenleme:
motosikletçinin desteği motosikletciden gelsin diyip açalım bi hesap imkanı olan atsa bişeyler yarısını çıkarsak yeter
Şuda var işin içine para girince olay deişir diyebilirsiniz belki bana saf da dersiniz ama yaparsanız boyle bişey bende kendimce destek olurum. . .
Ne şekilde olur bilemem ama bi şekilde motosiklet.net ciler olarak böyle birşeye baskasından yardım almadan ulaşmamız cok daha anlamlı ve ıletıcı olu bence

polyannacılık yapma diyen olursada saygı duyarım tabi:mrgreen:
canım kardeşim benim temiz 'samimi duygularına teşekkür ederim! başaracağız inan ama zaten şirket'ler bizlere motosiklet satıyor koruma kıyafet satıyor bu yükü kardeşlerime yükleme duygusuna giremem !şirketler vergiden'de düşecekler zaten sponsorluk yasası var dur bakalım göreceğiz biraz daha sabredelim olayın güzelliğinin farkında değiller .
ha ben desemki abi ben şarkıcıyım benim aşk şarkım var (mesela mototal murat başarana sponsor oldu)o zaman saygı duyarım olmasınlar.
ama ben motosiklet' şarkısı motosiklet'ci şakısı yapmışım senin motosikletini klip'te kullanacağım motosiklet'ciyi öne çıkaracağız KASK'ı öne çıkaracağız daha ne istiyorsun şarkı 4 küsür dakika versin bakalım tv ye reklam kanal d 1 dakikası 10.000 usa! ve bu klip aylarca yıllarca dönecek sizler arayacaksınız zaten klip'te sizler oynayacaksınız klip döndükce reklamı olacak şirketin ya bu olay varya altın altın yemin ederim gülüyorum ya valla hem gülüyor hem üzülüyorum patlatın işte fırsat ya motosiklet motosiklet'ci gündem olsun özel klip i olsun neyse bakalım zaman neyi gösterecek.....

Yanlız küçük bi ayrıntı, Başlıkta MT Nette demişsiniz, MT (Motosiklet.Net Türkiye) nin kısaltmasıdır :)

Yaptık bi şapşallık işte.

Süpermen modum Pro yetişip düzeltir birazdan başlığı.

Ben müdahale edemiyorum...

emeğine sağlık ses tellerin dert görmesin nefesin kesilmesin saolsaolun

Şarkı süper kLip çok güzeL ama MT de en çok gezi düzenleyen grup olan ADANA MT neden yok hiç resimlerde :)

super supppppppppppeeeeeeeerrrrrrrrr otesı bırsey muzık setının sesını oyle acmısımkı alt komsular kapıya geldı:mrgreen: tebrık ederım valla analar bekler mısrası benı cok duygulandırdı bence radyolara vermek lazım bu sanat saheserını tebrık ederım tekrar:cat:

Şarkı süper kLip çok güzeL ama MT de en çok gezi düzenleyen grup olan ADANA MT neden yok hiç resimlerde :)

Hocam resimleri gezi yazılarından aldım.

Mutlaka gözden kaçırdığım bir çok resim olmuştur.

Fakat önceliği Çocuk yurdu ve Çanakkale gezisine verdim.

Fakat bunların dışında başka topiclerde tesadüfen rastladığım hoşuma giden bir kaç fotoğraf daha ilave ettim.

Dikkat ederseniz bunların sayısı fazla değildir.

Bir de kullandığım fotoğrafları şarkının sözlerine uygun hale getirmek için uğraştım.

Biz kardeşiz sözleri geçerken kalabalık bir fotoğraf, ne yiğitler göçtü erken sözleri geçerken üstü boş motosikletler, farkedin bizi sözleri geçerken farı açık motosikletler gibi figürler monte etmeye çalıştım.

Tabii başarabildiğim kadarıyla...

Yani resimler rastgele seçilmiş olsalarda yerli yerince kotarılmaya çalışılmış resimlerdir.

Ben arkadaşımızın sesi ve şarkısını vurgulamak istemiştim.

Tabii il guruplarından bu tür bir talep olursa sizler içinde vaktim oldukça seve seve bir şeyler hazırlarım....

Bende müzisyen olarak, ilk olarak sesini sonra yorumunu sonrada şarkıyı beğendiğimi söylemek istiyorum.
Herşeyin gönlünce olmasını diliyorum,zira bu ülkede sanat zor iş.

Bende müzisyen olarak, ilk olarak sesini sonra yorumunu sonrada şarkıyı beğendiğimi söylemek istiyorum.
Herşeyin gönlünce olmasını diliyorum,zira bu ülkede sanat zor iş.

Yapalım hocam size de bir klip?
Boni ve klayd ikilisi diye.:p

Bi zamanlar meral-zuhal iklisi vardı.
B&K neden olmasın?

Ama önce bir motosiklet şarkısı besteleyelim.:)

Zaten Elint'le bir klip şirketi kuracağız gibi duruyor.

Haa Elint!!!

Hıişşş ::pokey:: sana diyom

Desperadost ağzına sağlık, klip hazırlama gayreti gösteren arkadaşların da eline sağlık. Bir zamanlar klip işine çok daha yakın işler yapıyordum ama şimdi koptuk, yayın işlerine daldık. Yine de iş o aşamaya gelsin Desperadost'a klip için fikir ya da senaryo hazırlayabilirim. Bu işlerde sponsor çok önemlidir. Sonrası tv'lerde yayınlamaya bakar. Beyaz Show, Makina gibi programlar bir yana, NTV 24+ gece haberleri tarzı haber programlarda da yer bulunabilir. Çünkü motosiklet artık Türkiye'nin gündemini ciddi olarak işgal eden bir taşıttır, haber değeri vardır.

Yapalım hocam size de bir klip?
Boni ve klayd ikilisi diye.:p

Bi zamanlar meral-zuhal iklisi vardı.
B&K neden olmasın?

Ama önce bir motosiklet şarkısı besteleyelim.:)

Zaten Elint'le bir klip şirketi kuracağız gibi duruyor.

Haa Elint!!!

Hıişşş ::pokey:: sana diyom

olur abi olur her türlü klib olayına varım:mrgreen: . merak etme mt için yakın tarihte bir klib düşüncesi daha var bu seferki video olacak öyle resim felan degil. umarım takılım fazla olurda adam gibi bir klib yaparız..

Elint güzel akıl.

Üyelerden 20-30 saniyeyi geçmeyecek şekilde görüntü isteyelim.
Sonra onları toparlar klibinde kullanması için Desperados'a satarız.:pl:

Para kokusu alıyorum.::biggrinn

Elint;

Sana çok kanım ısındı.

Size ortağım diyebilirmiyim? ::friends: ::cheeeeer
::shake2::

Şaka bi yana yapalım mı bi kampanya.

Animasyonları ben hazırlarım.

Müziğide mixlerim.

Sende videoya çevir.

Olsun sana klip....

arkadaş'lar yüzdük 'yüzdük sonuna geldik az kaldı clip'i çekeceğiz prof . bir iş olması peşindeyiz youtube de yayınlanacak clip olsa ben zaten her hafta ulusal kanaldayım 2 camerayla işi bitirirdim !ama ciddi bir proje yapılacak ! senaryo aşşağı yukarı yazıldı ama ilgi gösteren yardımcı olan arkadaşla sağolsun her zaman ilgi ve desteklerinizi bekliyorum birde patriote arkadaşım dikkatine ben motosiklet şarkısını besteledim ve şarkı aranje oldu sadece edıt mastering yapılacak ! zannedersem başka birşey ifade etmek istedi :) sevgi ve ilginize sonsuz teşekkürler benim şu anda okestram var ama bu projeden sonra tüm üyeleri motosiklet'ci olan bir grup orkestra olacak inşallah sevgilerimle...

Elint'le aramızda şakalaştık.
Merak etme senin klibi karıştırmıycaz.:p
Bazı arkadaşlar bizim niye fotolarımız kliplerde yok diye haklı olarak serzenişte bulunmuşlar.

Ben de düşündüm ki üyelerimiz kısa video görüntüleri göndersin.
Bunları mixleyip bir motosikletnet videosu yapalım.

Hoş bir hatıra olur....

Motosikletlere dikkat konusunda yapılacak bazı şeyler var.

Bu konuda tüm motosikletçi arkadaşlara görev düşüyor.

Basın yayın organlarının dikkatini, maille,mektupla,telefonla motosiklete çekmek pek mümkün değil.

Hele hele gündemi futbolun belirlediği ülkemiz de ancak geçici bir çözüm olur.
İki gün yer verilir, üçüncü gün kaybolur gideriz.

İşte bakın Kenan Sofuoğlu uluslararası arenada üst üste başarılar kazanıyor ama gazetelerde tek satır yok(muş).(Ben Türk gazetelerini takip edemediğimden bilmiyorum)

Burada görev motosiklete gönül vermiş arkadaşlara düşüyor.

Öncelikle;

Motosikletle ilgili her yayını almaya çalışalım. Kalteli yada kalitesiz fark etmez. Bizlerin yayıncılara gönderdiğimiz mail dikkate alınmaz ama eğer motosiklet dergilerinin tirajı bir milyonu geçerse bakın bizi nasıl dikkate alıyorlar.

Günde üçyüzbin satan bir gazete, motosikletle ilgili bir haber koyduğunda o gün bir milyon basarsa görürsünüz o sponsorları nasıl sıraya giriyorlar.

Mesele budur.
Motosikletle ilgili televizyon programları reyting rekorları kırmalı, motosiklet yazan yazarlar baştacı edilmeli, Motosiklet şarkısı söyleyen sanatçılar el üstünde taşınmalıdır.

(Aynı Futbolda olduğu gibi. Eğer Mahsun Kırmızıgül Cimbom şarkısı yapmamış olsaydı bugün kimse tanımıyordu.)

Türk kamuoyu başını futbol sahalarından bu tarafa ancak böyle çevirir.

İlginin göstergesi yayınları satın almaktır.
Benzin bütçemizden küçük bir miktar kenara ayırıp motosiklet dergilerini satın alalım.
Motosiklet yazan gazetelerin tirajını arttıralım.

Gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.

Tartışmaya açık bir konudur. Görüşlerinizi bekliyorum....

Elint;

Sana çok kanım ısındı.

Size ortağım diyebilirmiyim?

tabiki diyebilirsin hatta bir ara şu ortaklık sözleşmesini imzalayalım.:mrgreen:

şaka bir tarafa ama benimde demeye çalıştığım buydu. herkezden 20-30 sn'lik videoları alırız. güzel bir video orataya çıkar. ve böyle bir videoyu sitemizin kuruluşunun 3.-4. yılını kutlama amaçlı yapmakta oldukça anlamlı olur.

Gaziantep İl Temsilcisi
gercektende mükembell olmuş emegı gecen arkadaşlara teşekurler

patriote görüşleri'ne sonuna kadar katılıyorum motosiklet motosiklet'ci adına verdiğiniz emeklere teşekkür ederim. düşünmeden uygulama olmaz düşünen uygulamak için mücadele veren her kim olursa sağolsun varolsun .
Bu arada ELINT kardeşimin benim ortağım:p aslında büyük bir ortaklık kurumu bu çaktırma MT ortaklığı motosiklet'ci ortaklığı:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar