Dertliyim...

bi bayan olarak söylüyorum..bu kız seni hayatından çıkaramıyorsa senden vazgeçemiyordur...bunun nedenide aklı hala sende...belki senin bi adım atmanı bekliyodur sen atmayıncada artık daha bi gözünü açmak için bana evlenme teklifi etti demiştir(bence etmemiştir çünkü.).ayrıca bu kızın yeni sevgilisi nasıl sizin konuşmanıza izin veriyor anlamadım, sığır mı bu adam? değildir...adamın haberi bile yoktur arada bi sanıyodur belkide 40 yılda bir onu bile sanmıyorum.bu kız bu adamı sevse onu kaybetmemek için hamleler yapar ama kız seni kaybetmemeye çalışıyor..bence burada bize yazacağına git onunla konuş...zaten ilişkiniz bitmiş evlenme teklifi aldığını söylüyor ne kaybediceksin?

derim.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
iğrenç bir arabesk kültür dayatıldı çocukluğumuzdan beri
sevdiği kız başkasının oluyor da kahramanımız ömür boyu acısını çekiyor filan
bakıyorum hepinizde aynı yaralar, video paylaşmalar
hangi onurlu insan bunu kendine layık görebilir?
senin değil, bunu kabulleneceksin ve mevzu orada bitecek
aha size insanlığın başından beri çözülemeyen işin sırrı
onurunuzu kimsenin ayağının altına sermeyin arkadaşlar ve hiç kimseyi mükemmelleştirmeyin
bir başkasını kendinizden daha üstün gördüğünüz an, onurunuz da elinizden gider
yıkın geçin o ezik duyguları, tek hayatınız var ve sınırlı
manasıyla yaşayın onu da

iğrenç bir arabesk kültür dayatıldı çocukluğumuzdan beri
sevdiği kız başkasının oluyor da kahramanımız ömür boyu acısını çekiyor filan
bakıyorum hepinizde aynı yaralar, video paylaşmalar
hangi onurlu insan bunu kendine layık görebilir?
senin değil, bunu kabulleneceksin ve mevzu orada bitecek
aha size insanlığın başından beri çözülemeyen işin sırrı
onurunuzu kimsenin ayağının altına sermeyin arkadaşlar ve hiç kimseyi mükemmelleştirmeyin
bir başkasını kendinizden daha üstün gördüğünüz an, onurunuz da elinizden gider
yıkın geçin o ezik duyguları, tek hayatınız var ve sınırlı
manasıyla yaşayın onu da

Şunu nasıl derim diyordum valla. Ağzına sağlık. Melankolik ve mazoşistik bir halk karakterimiz var demek ki. Ben hangi camı açık taksi yanından geçsem içeriden arabesk falan gelir hep

Motosikleti
Şunu nasıl derim diyordum valla. Ağzına sağlık. Melankolik ve mazoşistik bir halk karakterimiz var demek ki. Ben hangi camı açık taksi yanından geçsem içeriden arabesk falan gelir hep

halk karakterimiz bu değil. tarihsel sürece ve ordan gelen toplumsal karaktere baksan başı dik bir millet olmalıydık
gel de bu dayatılan kültürün içinde bit yeniği arama

Bravo vallahi. Ne çok evlilik programı tutkunu varmış :) Bizene arkadaşım senin ilişkinden. (Yanlış algılamayın hemen. Evet bizene. Bizim söz söyleyebileceğimiz bir konu değil zira!) İkinizi, yaşam tarzınızı, hayatınızı vs. nizi bilmez etmeyiz. Bunu bilenlerle zaten canlı olarak görüşür konuşursun. Sanal ortamda ise anca sanarsın...

sanki bu kız sana birazcıkkkk :) acı çektirip değerini sana kanıtlamak istiyormuş gibi.yok evlenme teklifi almış yok sevgilisiyle arası çok iyimiş.bunlar ayak sözleri.eğer dedikleri doğru olsa ne sana sevgilisinden bahseder nede evlenme teklifi aldığını söyler.senden beklediği şimdi ye kadar yapmak isteyip yapmadığın ve söyleyemediklerini sana bu yolla söyletmek ve yaptırmak.sözüme kulak ver vede kız arkdaşını karşına alıp delikanlı gibi konuşmaktır.hala dertliyim dersende yuhhhhhhhhhhh derim sana.:jocolor:

ben bunu bilir bunu söylerim
içinde ne varsa söyliyiceksin. küfür edeceksen edeceksin, aşkını itiraf edeceksen edeceksin. yoksa rahatlayamıyor insan.

Motosikleti
Su Motoru
"Aranızda doktor var mı?" desek 10 kişiden birisi "benim" der. Ama maşallah herkes aşk doktoru : ). Buda benden olsun. Sevgi fedakarlık, aşk aptallık yapmanı gerektirir. Sizin aranızda ne var? İlk önce ona karar verin sonra yapmanız gerekeni yapın. Adınıza hayırlısı olması dileğiyle ...

Motosikleti
masaçuset tohtor institüt

İçi boşaltılmış bir olgu ama ;

Sevmek; Sevdiğini Mutlu Görmektir.

Seviyorsanız gerçekten tek amacınızın onun mutlu

olması gerekir. Mutluysa, sizde onun mutluluğuyla

mutlu olun. Bunu hissedemiyorsanız ilişki süresinden

mütevellit bu bir ALIŞKANLIKTIR. Alışkanlıkları terketmek

zordur ama; imkansız diye bir şey yoktur,sadece biraz daha fazla zaman alır.

Birde kızlar; ex olanları kürdan yerine koyarlar. Hani vardır ya

kürdan cepleri. Orada tutmak isterler senede 3 defa lazım olacağını bilsede.

İşin kötü tarafıysa o CEP size özel de değildir. Kısa süre sonra yanınızda

çakmak mı isterseniz, kopmuş düğme mi istersiniz, gereksiz fiş mi istersiniz

bitoooonnn ıvır zıvır gelir yanınıza. Hıh işte o zaman s.çıp kaldığınız andır.

Kürdan olmak değil de, o size özel sandığınız cebin bile size özel

olmadığını anladığınız an yıkılırsınız. Ondan önce "ben kürdan değilimm"

demek sizin hayrınıza olacaktır. Allah kurtarsın..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeşim dünyada kız mı yok?Boşver kendini çıkmaz sokaklara sokup da dert sahibi olma.Önce içini dök rahatla , sonra da niyeti neyse öğren.Herkes kendi yoluna gitsin.Kafaya takmaya değmez.İlerde bu hallerine güleceksin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bAK YİĞEN SICAGI SICAGINA yaşadığım olayı anlatim.

Eski sevgilim 4 yıllıktı şimdi evlendi hatta çocuğu var,bende evliyim.Geçenlerde doğum günü vardı aradı beni neden kutlamadın falan filan.Neyse ayak yaptı böyle.
Sonra whatsappdan yazmaya başladı mutsuzum senle iyiydi miyiydi.
Ben direk yavrum ben evliyim sende kocanı boynuzlucak başka adam bul dedim.
Ben evli adamım çapkınlığım sadece bakmakla olur,böyle kaşarlar her zaman insanın karşısına çıkar.Asla kendini küçük düşürme şimdi ben öbür kadına çaksaydım bütün gururumu ayaklar altına alırdım.
LAn sen erkeksin gururlusun mertsin boşver ya kadınmı yok.Gençsin yakışıklısın valla deliriyorum dövmek lazım seni adam etmek için.
Takılma olum böyle şeylere.
Ha kızla istiyorsan oyun oyna :) ayrı bir zevktir oda.

bAK YİĞEN SICAGI SICAGINA yaşadığım olayı anlatim.

Eski sevgilim 4 yıllıktı şimdi evlendi hatta çocuğu var,bende evliyim.Geçenlerde doğum günü vardı aradı beni neden kutlamadın falan filan.Neyse ayak yaptı böyle.
Sonra whatsappdan yazmaya başladı mutsuzum senle iyiydi miyiydi.
Ben direk yavrum ben evliyim sende kocanı boynuzlucak başka adam bul dedim.
Ben evli adamım çapkınlığım sadece bakmakla olur,böyle kaşarlar her zaman insanın karşısına çıkar.Asla kendini küçük düşürme şimdi ben öbür kadına çaksaydım bütün gururumu ayaklar altına alırdım.
LAn sen erkeksin gururlusun mertsin boşver ya kadınmı yok.Gençsin yakışıklısın valla deliriyorum dövmek lazım seni adam etmek için.
Takılma olum böyle şeylere.
Ha kızla istiyorsan oyun oyna :) ayrı bir zevktir oda.
Laylow hacı sen ne Rasputin çıktın yalnız ha :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Haha şarkısıda vardı

bi bayan olarak söylüyorum..bu kız seni hayatından çıkaramıyorsa senden vazgeçemiyordur...bunun nedenide aklı hala sende...belki senin bi adım atmanı bekliyodur sen atmayıncada artık daha bi gözünü açmak için bana evlenme teklifi etti demiştir(bence etmemiştir çünkü.).ayrıca bu kızın yeni sevgilisi nasıl sizin konuşmanıza izin veriyor anlamadım, sığır mı bu adam? değildir...adamın haberi bile yoktur arada bi sanıyodur belkide 40 yılda bir onu bile sanmıyorum.bu kız bu adamı sevse onu kaybetmemek için hamleler yapar ama kız seni kaybetmemeye çalışıyor..bence burada bize yazacağına git onunla konuş...zaten ilişkiniz bitmiş evlenme teklifi aldığını söylüyor ne kaybediceksin?

derim.

iyice verdin çocuğa gazı...başkasıyla fingirdeyip bu çocuğu kaybetmemeye çalışan kızı ne yapsın bu saatten sonra...

bu durumlarda doğru tahlil önemlidir :)

birincisi kız seni unutamadığından değil seninle konuşabildiği gibi kimseyle konuşamadığından, onun için herşeyi yapabileceğini bildiğinden ilişkiyi koparmıyor.

ikincisi la olm bugüne kadar kim birini beklemiş de kavuşunca mutlu olmuş? boşverin bunları önünüze bakın. belki de daha mutlu olacağınız birini üstteki sebepten sırf at gözlüğüyle dolaştığınız için hiç bulamayabilirsiniz!

biraz da gaz vereyim; git kendine dar gününde de mutlu gününde de başkasının yanında değil, senin yanında olacak bir hayat arkadaşı bul!

2 ay tanıştığı adamla evlenen ne erkek ne kadından kimseye hayır gelmez...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar