Dertliyim...

7 yıldır tanıdığım, çok sevdiğim, 1.5 yıl ilişki yaşayıp ayrıldığım ama birbirimiz için çok özel olduğumuz için görüşmeye devam ettiğim, benim için her zaman özel bir yeri olan, başkalarından kıskandığım, onunla üzülüp sevindiğim kızın 2 aydır bir ilişkisi var. Dün de evlilik teklifi alıp kabul etmiş. O da beni hayatından çıkarmak istemiyor ve her konuştuğumuzda sevgilisinden bahsediyor sırf sevgilisi olduğuna alışıyım diye. İster istemez her konuşmada bozuk çalıyorum ve bunun için bana kızıyor. Az önce konuştuk evlilik teklifi aldığını ve kabul ettiğini çok mutlu olduğunu söyledi. Önce sevinmiş taklidi yapmaya çalıştım çünkü söz vermiştim trip atmayacağıma. Beceremedim ellerim titredi. Belli etmeden telefonu kapatalım sen meşgulsündür dedim kapattırmadı. Anladı çok kötü olduğumu. Her geçen gün ellerimden biraz daha kaydığını hissettiğim sevdiğimin bugün elimi bıraktığını hissettim. Her geçen gün eriyordum bugün bittim sanki.

Dertliyim dostlarım. Dayanamıyorum. Tanrıya yalvarıyorum her gece al onu içimden kalbimden kırıntı dahi bırakma diye, olmuyor. Sürekli içimde bir sıkıntı bunalım var. Oysaki hiç bunalım bi tip değilimdir. Hayattaki bütün zevklerim anlamsızlaştı. Motosiklete de binmiyorum. Yanıma paket elemanı aldım o gidip geliyor.

Çok dertliyim dostlarım öyle böyle değil. Sonumuz ne olacak onu kalbimden silip atabilecek miyim ya da bir mucize yollarımız tekrar kesişecek mi hiç bilmiyorum. Tek bildiğim 27 yaşındayım ve hayatımda hiç böyle bir bunalım yaşamamıştım. Hayvan gibi saatlerce hiç durmadan içip bu dünyadan kopmak istiyorum ama biliyorum ki o zaman dayanamayıp arayacağım onu kalbini kıracağım. Tutuyorum kendimi, daha ne kadar tutabilirim onu da bilmiyorum.

Değerli vaktinizi aldım kusura bakmayın.

madem ikinizde bir birinize özelsiniz??
çok özel değilse neden ayrıldınız??

neden tekrar biraraya gelmek için çaba göstermediniz??

sanırım herşey için çok da geç sayılmaz..ikinizde istiyorsanız.......hayırlısı olsun ikiniz içinde...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yiğen yaklaşık 300 kadınla beraber olmuş bir abin olarak söylüyorum.Kızdan bol bir şey yok,biri gitti diğeri gelir.Ben bile evlendim çapkınlık sonsuza kadar sürmüyor.
Sen sadece duruşunu koru zaten senle sohbet ediyorsa kızda bir sorun var demektir sende sorun yok.
Benim evlenme teklif ettiğim kadın eski sevgilisyle konuşucak ha adamın kızın dötünü keserim dicem ama bir pok yapmam kıza yolu verirdim.
O kızdan kısaç a ne evlendiği adama nede sana cacık olur.
Beni dinle bu işin profuyum

Allah yardımcın olsun. Herşeyin ilacı zaman ama sen bu kıza saplanıp kalırsan hala görüşmeye devam edersen geçmez kardeşim. Gözden ırak olan gönülden de ırak olur unutma. Görüşmeye devam ettiğin sürece bu psikolojiden çıkamazsın:cat:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
kadınla erkeğin arkadaşlığı olmaz
kim söylüyorsa yalan söylüyordur
af buyur da hem senden kopamayıp hem başka diyarlara yelken açmaya kalkan birine olan bağlılık aptallıktır, ve sen bunu yapıyorsun
kullanılıyorsun, gözünü aç
seviyor olmaktan dolayı iki paralık olacaksın, derhal tekmeyi vur (mevzuya)
bu hayat böyle saçma işlerle geçiştirilmek için verilmedi sana

Onun yerini doldurabilecek birini sakın düşünme olmaz ama ondan iyisi yada farklısı elbet karşına çıkacak. Bu olayı unutmak için farklı farklı şeyler yap kuş besle balık al vs onlarla ilgilen emin ol zamanla acıların geçecek unutmayabilirsin ama en azından artık sevmiyor olursun yoksa sonrası daha vahim. :( Kendini üzme sakın kardeş kader işte...

Ona fazla odaklanmıssın .
Hersey sende bıtıyor ıcınde onu oldugu yere getıren sensın . Ve yıne sen cozersın bunu .
Yalnız ıcıne cekıldıgın gırdaptan uzaklasman lazım . Kotu bır yere dogru gıder bu ıs senı cok yıpratır . Hızla uzaklas tır kendını .
Ya da otur adam akıllı konus ya senınle olsun ya da onu sonsuza kadar cıkar hayatından ,

Motosikleti
Ya da otur adam akıllı konus ya senınle olsun ya da onu sonsuza kadar cıkar hayatından ,

acaüpün diğer tespitleri doğru olsa da bu çok yanlış bir yaklaşım
karşında senin o manada sevebileceğin bir insan yok kesinlikle
velev ki sen ona hislerini açıklayasın diye böyle bir tezgah çeviriyor dahi olsa
derhal kapat mevzuyu
delikanlı gibi mutluluklar dile ve uzaklaş

öncelikle zor zamanlar evet.. diğer arkadaşlarında dediği gibi, zaman bu işin tek ilacı . koy dötüne rahvan gitsin..

Yaşım 34.Kız için ağladığım kendimi yıprattığım saçlarımı döktüğüm bunalımdan stresten tansiyon hastası olduğum için kendime o kadar çok kızıyorum ki anlatamam.Herşey kafanda biter.Kendine eziyet etme ileride çok pişman olursun.Gelen gelir,giden gider.Sen senden gittikten sonra ne anlamı var?Dik dur hayatını yaşa.Gelene git gidene kal deme.11 yıllık evliyim sanıyomusunki o ilk zamanlardaki gibi hep devam edecek.Şunu unutma hiç.Eğer çok seviyorsan hep senden bişeyler gider o biçim yıpranırsın.Elbet üzüleceksin ama herşeyin bir sınırı var.Evlenecekse yol vercen gidicek.Sonrasındaki görüşmeler sanada onada zarar verir.Herkes mutluluğu ister.Sende iste.

Ortada 7 yıl var dostlarım iyi kötü her günümde her anımda her halimde yanımda olan geceleri uyku tutmayınca beni uyandıran en son benimle konuşup en son bana iyi geceler diyen ilk bana günaydın diyen. Ve sevgili olmadan önce tam benim başka sevgilim olacakken iki göz iki çeşme ağlayıp seni başkasıyla paylaşamam diyerek beni geri döndüren, şimdi de sakın hayatımdan çıkma sensiz hiç bir şey beni mutlu edemez diyen birisinden bahsediyoruz. Lütfen kötü söz kullanmayın. Çekeceğimiz varmış demek ki. Bu meseleler hiç de dışarıdan göründüğü gibi değilmiş meğer. Ah ben biraz cesaretli olsaydım... Aileni arkadaşlarını işini gücünü akrabalarını benim dışımdaki her şeyi bırak gel evlenelim dediğinde gitseydim... Her şey çok farklı olurdu. Ama ben bir garip esnafım, o ise öğretmen...

O nasıl iş layn.

Ayrılık olmuş ama sürekli irtibat halinde hatta eniştenle çoh mutluyuz sözcükleri??

Bir kere daha analdım Super Mario kral adammış vesselam.

Biliyorum her şey geçecek düzelecek zamanla. Ama şimdi kötüyüm sadece. Yıllar sonra geçmişe bakıp hayatımdan böyle birisi gelip geçti deyip anıları gözümde canlandıracağım. Belki gözlerim yaşaracak, belki gülümseyip geçeceğim.

Motosikleti
Ve sevgili olmadan önce tam benim başka sevgilim olacakken iki göz iki çeşme ağlayıp seni başkasıyla paylaşamam diyerek beni geri döndüren, şimdi de sakın hayatımdan çıkma sensiz hiç bir şey beni mutlu edemez diyen birisinden bahsediyoruz.

af buyur da saf mısın? kendisine yapılacakken ağlayıp sızlayıp aynısını sana yapmaya kalkan biriyle nasıl mutlu olmayı bekliyorsun?
senin aşk sandığın hormonal bir durum, geçecek
yeter ki aklını bunla meşgul etme
taa en başa dön akılnda, ilk günlere, kimin patron olduğunu hatırla
gerçek sevgi, evlendikten sonra görebileceğin bir şey, o da nasibinde varsa
derhal bitir ve "yanlış yaptım, geri dönelim" demesine aldırma, yoluna git
hem böylesi bir durum alçakça
senin olanın başkasıyla ne işi var, başkasının olanın senle ne işi var?
karşındaki senin değil, kendine gel

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bak kardeş beni dinle sakın kıza kapılma,böylelerini çok gördük.Evleniceği erkeği senle konuşarak aldatıyor zaten şu anda.O kızdan cacık olmaz.Senin gözlerin kör olmuş yiğen.büyük ihtimal başkalarınada yazıyordur maymun iştahlıya benziyor çünkü.Ben bir kızı 3 saniyede tanırım.Sen hayatının hatasını yapıyorsun.
Bak o kıza dediğimi söyle bugün.Neden kocan varken benle konuşuyorsun diye bu ahlaki açıdan normalmi de???
ADam bunu duysa ne yapar sen biliyormusun çükünü keser olum senin.Böyle ilişki yaşama kestirip at.Kadınmı kalmadı..
Bizi dinle ve beni çok iyi dinle.7 senede zaten evlenme teklif etmediysen senide dövmek lazım o ayrı konu :)

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
şimdi de sakın hayatımdan çıkma sensiz hiç bir şey beni mutlu edemez diyen birisinden bahsediyoruz.

Bu nasıl iş, hanım ablalanın psikolojik destek alması lazım acilen. Ne yani onlar evlensinler seninde etrafta dolanmanı istiyo.

kusura bakma da şu an çok saçma bi ilişkiniz var...madem ayrıldınız niye görüşüyosunuz?
kızın senin üzüleceğini bile bile bu şekilde davranması da garip

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------

Ben bir kızı 3 saniyede tanırım.

K%C3%BC%C3%A7%C3%BCk-%C4%B0bo-%C4%B0nci-Caps-Resmi.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar