Dertleşme

Bu gün aranıza yeni katıldım,
Ehliyetimi alalı 15 gün oldu.
Kendimi eğitmenime teslim etmiş bir kişi olarak 31/12/2005 günü tarfikte alıştırmalara başaladık gayet güzel zevk alarak giderken İstinye çıkışında bulunan virajda malesef Sarı taksinin sağımdan gelerek benim dengemi bozmamı ve düşmeme neden oldu.
Niçin bu insanlar ikitekerli dostlara saygı göstermezler,merak ediyorum.Yinede eğitmenimin motivasyonu ile bu işi bırakmaya niyetim yook.
Daha bir motor sahibi olmadım,araştırma içindeyim.
Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim,
Syg.
Karabina

Dostum üzme kendini.Aramızda yıllardır motor kullanan dostlarımız var ve eminim motordan en az bir kere düşmüştür herbiri.Üzme sen kendini

Hoşgeldin Karabina. Geçmiş olsun, olur böyle ufak tefek şeyler. Eğitmen eşliğinde başlaman güzel ama sana naçizane önerim, yoğun trafiğe çıkmadan önce sakin ortamda sürüşe bir süre ağırlık ver. En güzeli bir pazar sabahı iyice erken bir vakitte.. Umarım gönlüne göre bir motorun olur da dilediğin gibi uygulamaya geçersin. Acelemiz yok, bu şeyler yavaş yavas ve sistematik olursa daha keyifli oluyor. Di mi ama:wiinkk:

Selam Karabina... Mutlu yıllar, hayırlı sürüşler... Takma kafana böyle şeyleri... Daraldıkça gel buraya, sıkıldıkça iki mail yolla... Gör bak, ne tasa kalır ne de keder... Burada herkes herkesin ilacıdır... Sen devam et eğitimlerine... Doğru yoldasın...

üzme tatlı canını, boşverr:)
aramıza hoş geldin, geçmiş olsun:rendeer:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Düşülür düşülür, üzme canını önemli olan düşmeyi de öğrenmektir.
Hoşgeldin :rendeer:

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: danger0 **************

watercolours' Alıntı:
hoşgeldin... motordan düşmedim diyen yalan söylüyor derler :)

ne yalan söliyim düşmekte motorda ayrı bi zevk oldu benim için :queen: :p
ben riskli ve büüyk sayılabiliecek bir kaza geçirdim hemde yeniyken, motoru satmayı düşünüyordum ama 1 hafta sonra bi bakmışım motorun üstündeyim gene =)
taxi, minibüs gibi ticari araç sürücülerine dikkat etmek lazım.
bana kalırsa psikolojik bir neden, işleri trafiğin içinde olduğu içn, yaklaşık 6-8 saatlerini trafikte geçirdikelir için kendi kendilerine özel haklar ilan ediyorlar, krımızı ışıkta geçmek, emniyet şeridini kullanmak, yol verilmeden ALMAK gibi.. bi çok hakları olduğunu zannediyorlar ki yanlış ve ÖTESİ!!!!
hepsi mi böyle? Değil tabi ki ama geneli böyle.

Hoşgeldin...!:rendeer: Bebekler bile düşe kalka yürümeyi öğreniyorlar:p
takma kafana..... geçmiş olsun bizin gibi motosiklet severlerin kaderi bizleri diğerlerinden ayıran tek fark 2 tekerimizin olmaması bence:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin geçmiş olsun zamanla alışırsın:rendeer:

ben 3 sene hiç kaza yapmadım ehliyetimi almaya bursaya geldim ehliyeti aldıktan 2 gün sonra motorla bi doya doya geziyim dedim taksinin önüme gecmesiyle bi acı fren ve yerdeyim...takma bunlarda tuzu biberi...her haliyle zevk almaya bak...

Merhaba hoşgeldin ve geçmiş olsun. Düşülür çokta önemli değil, ama o düşüşüde kontrol etmeyi başarabiliyorsan bu mükemmel olur. Soğukkanlı olmalı ve gözleri dört açmalı her an her taraftan bir tehlike gelebiliyor. Altın kural "yol hakkı benim" gibi bir düşünce içinde o durumda bile temkinli ol.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar