Dert Kupu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostlar burası dedıgım gıbı dert kupu olsun mu??? herkesın bı sıkıntısı derdı vardır elbet. bunu paylasmak ısteyen cozum arayan arkadaslar yazsın buraya.hep bırlıkte cozum arayalım.hıc olmazsa bırılerıyle bıseyler paylasmıs oluruz.her ne kadar forumda hersey paylasılsada. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
he he he:) konuyu actık msjı unuttum. bıraz once kız arkadasımla gezerken eskı sevgılımın nbr hayatım dıyerek boynuma atlaması sonucu sevgılım benı bırakıp kayboldu ortadan.bayaa gıttım pesınden ama bulamadım.telıde kapalı.evede gıtmemıs.napıyım ben sımdı??? acaıp canım sıkıldı.. :salut: :salut:

hangisinden başlıyim?piyasaya olan 2,5-3milyar borcumdan mı?elektrik ve su faturalarından yediğim 1,750ytl den mi?baldızımın düğünü için haftalardır sağa sola durmaksızın koşturmamdan mı (ve yayan),bi kenara 350ytl koyamayıp motorumu alamamamdan mı?bu yaz daha ayaklarımı havuza bile sokamamaktanmı?bilgisayarlarımda sıcağa orantılı olarak başlayan ana kart uyumsuzluğundan kaynaklanan mouse teklemelerinden mi?... hangisini anlatıim?

Forumdan Uzaklaştırıldı
kardes nası donıyım yaa.ıstemem zaten.öldüm meraktan.yok kız ortada.cok kızmıs galıba.gece eve gıtmemıs.bı arkadasında kalmıs ama nerde bılmıyom.beyler sevdıgınız ınsanların degerını bılın walla.sonradan acaıp koyuyo.

en iyiy arkadas motorrundur sibemol boşver kız arkadas hıkaye bence sen puch una bınmeye devam ett ...
herseyı unutursun...
kız ısı yalan ıss bosver uğrasma kafanı takma bile....,
:p :p :p :thumleft: :thumleft: :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
saol kardes.naptım bılıyonuzmu?? gıttım motoruma yenı pıston sekmanı aldım bujı lamba sanzıman yagı yenı ıc dıs lastıkler kadıfe koltuk dosemesı aldım ve sabahtan berı onla ugrasıyodum dukkanın onunde.kafam bosaldı resmen.hemde motorun bakımı cıktı aradan.ama yınede uzuluyom. :pale: :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar