Bu işi türkiyede yapan tek dünyada sayılı kişi var. Motosiklet montları deri veya tekstil farketmez özel ilgi ile yapılmalı. Kuru temizlemecilerde asla yıkatılmamalıdır. Ürünün dışı deri olabilir fakat iç bölgelerindeki astarlar dikişler hepsi günlük kullanılan montlardan farklıdır. İstanbulda Riderscleaners var sahibi Sadun bey. Motosiklet kullanıcısı ve sertifikalı eğitmen. Arayın konuşun kendisiyle eğer pahalı bir fiyatı varsa bile durumu anlatıp indirim isteyin inanın yardımcı olacaktır.
Eğer hiç imkan yoksa ılık sulu bir kova hazırlayın montu hafif hafif elinizle köpükleyin daha sonra askılı bir şekilde banyoda biryere asıp üzerine temiz su tutun o şekilde kurumaya bırakın. İşlem bir kaç gün tekrarlandıktan sonra mont bir süre sonra daha temiz olacaktır. Başka kimseye 50 lira bile olsa vermeyin tavsiyem. Ya kendiniz yapın yada işi bilen birine verin.
Montu bugun aldım , gerek esnaflık gerekse iş olarak gayet iyibi yer herkese tavsıye ederım.
Yapılan işlemler ile ücret ne tuttu acaba?
Ben hep vazelin kullaniyorum zaten hergun vazelin kullandigim icin yabanci degilim
Girl friendim gordu seni hinzir dedi hergun hergun ya deri ceketi pqrlatiyorum desemde
Seni keranaciii bakisi atiyor bana