Deri mont secimi icin yardim

Merhaba arkadaslar basliktan da anlasilacagi gibi yardima ihtiyacim var cunku adana gibi sicak memlekette deri giyemedigimiz icin simdiye kadar heves edip arastirmamistim cakma bir dainese urun almistim mevsim gecislerinde idare ediyordu beni.simdi motorumu sattim ekipmanlari daha ust kademeye tasimaya karar verdim o yuzden yardim istiyorum.dainese alicam buyuk ihtimalle parasal olarakta 1500-1600 arasi ayirdim.oncelikle mevsim gecislerinde degil de biraz daha uzun sure kullanmak istiyorum yani yazin o oldurucu sicagi gelene kadar kullanilir mi onu bilmiyorum,koruyuculuk olarak ust seviye olsun sirt korumasini sonradan daha ust seviyeyle degistirebilirim sorun degil.burdan mi alayim yurt disindan mi onu bilemedim.kredi karti kullanmam(bir kere kurtuldum asla geri donmem o bataga) yurt disi olsa bana yardimci olacak kimse cikarmi.ornek birisi alisveris yapacaktir masraflari bolusup ben nakit odeme yapabilirim.velhasil bir yol gosterin :)

Super Moderator
Deri mont soğuk havalarda fayda sağlamaz, eğer kış için düşünüyorsanız.

deri mont kışın ısıtmıyor yazın da terletiyor diye biliyorum.Ama textilden daha sağlam diye biliyorum ama emin değilim bohta çıkabilir

Adanada kis yok zaten hocam bugun bile kisa kolluyla gezenler var disarda bizimki olsa olsa sonbahar olur.

Deri montun asıl amacı daha güvenilir ve kaliteli malzemeden yapıldığı için daha yüksek koruma sağlıyor.

Eğer deri mont almak istersen ben daha yeni aldım Alpinestars GP-R önerebilirim.

Super Moderator
deri mont kışın ısıtmıyor yazın da terletiyor diye biliyorum.Ama textilden daha sağlam diye biliyorum ama emin değilim bohta çıkabilir

Sürtünmeye karşı en dayanıklı malzeme olduğu için yarışlarda tercih ediliyor. Yazın adamda pişik yapar, kasıma kadar kullanılır. Sonra da vazelinleyip dolaba kaldırırsın.

Yazin giyemeyecegime eminim zaten en azindan adana kisi sonbahari falan giyebilirim birde mart nisan aylari falan.alpinestar gprin icinde beyaz renk oldugu icin vazgectim.dainese genelde siyah renk oldugu icin bakiyorum.

G.avro pelle 2 kullanıyorum memnunum güzel mont.Almayı düşünürseniz sırt korumasınıda almayı unutmayın.

ben de bır donem bu arayıstaydım. hein gericke in bir modelı var. 1700 e fln satılıyor. ancak cok agır. bence tanıdıgın bır derıcı varsa dıktır. kalın dana derısınden olcune gore ayarlat. 800 tl cıvarına dıktırebılırsın. guclendırılmesını ıstedıgın bolgelerı de ekstra guclendırt. koruma ceplerı falan da yapıyorlar. kullanımda yasayacagın sorun ollusursa tekrardan ufak tefek tadılat da yaptırabılırsın

usakta yasamis biri olarak soyliyim eger kalitesiz pacavra deriden yapilan urun alcaksan tekstil al onlarda surtunmeye karsi bi dereceye koruyolar deriden saglam olan tekstil urunleride var ama kaliteli deri tekstilden koruma olarak daha iyi

sevgili kardeşim ben bizzat revit ignition kullanıyorum. hem yaz hemde kış için ideal. yarı deri yarı teksil. görüntü olarak deri montu aratmaz, yazın bile rahat rahat giyersin. içerisinde 1 kat yağmurluk 1 kat kışlık var. bu iki parça ayrıca çıkabiliyor. sırt kısmında iç tarafta cep mevcut. oraya ayrıca satılan sırt korumalardan takabilirsin. yazın iç parçaları çıkardığında file gibi olduğu için kesinlikle pişmeden püfür püfür gezersin.

bu montta beğenmedim tek bir özellik, kürek kemiklerinin bulunduğu yeri korumak için iç sırtlık alıp takmak zorunda olman. zaten alacağın montların 99% sinde kürek kemiklerini koruyan bir parça mevcut değil. hepsinde ekstra sırtlık kullanmak durumunda kalıyorsun.

en güzel tarafı ise takım olabilmesi. kendi korumalı pantolon modeli mevcut. alırsan belden fermuar ile birleştirip tulum gibi giyebilirsin. pantolonda aynı şekilde parçalardan oluşuyor diye hatırlıyorum (bende olmadığı için emin değilim)

aşağıda verdiğim link sadece ürünü incelemen içindir. satan firmayı tanımıyorum, o yüzden mağaza tavsiyesi gibi algılama

Ürün linki

valla deri mont diyince aklıma sadece revit geliyor , dainess okadar sene kullandıktan sonra o ağır ve sert deriyi revite geçen biri olarak yıllardır ben niye hiç revit giymemişim demiştim . Ve sade sevdiğim için kullandığım ürün revit adrenalina evo gerçekten muhteşem.

sevgili kardeşim ben bizzat revit ignition kullanıyorum. hem yaz hemde kış için ideal. yarı deri yarı teksil. görüntü olarak deri montu aratmaz, yazın bile rahat rahat giyersin. içerisinde 1 kat yağmurluk 1 kat kışlık var. bu iki parça ayrıca çıkabiliyor. sırt kısmında iç tarafta cep mevcut. oraya ayrıca satılan sırt korumalardan takabilirsin. yazın iç parçaları çıkardığında file gibi olduğu için kesinlikle pişmeden püfür püfür gezersin.

bu montta beğenmedim tek bir özellik, kürek kemiklerinin bulunduğu yeri korumak için iç sırtlık alıp takmak zorunda olman. zaten alacağın montların 99% sinde kürek kemiklerini koruyan bir parça mevcut değil. hepsinde ekstra sırtlık kullanmak durumunda kalıyorsun.

en güzel tarafı ise takım olabilmesi. kendi korumalı pantolon modeli mevcut. alırsan belden fermuar ile birleştirip tulum gibi giyebilirsin. pantolonda aynı şekilde parçalardan oluşuyor diye hatırlıyorum (bende olmadığı için emin değilim)

aşağıda verdiğim link sadece ürünü incelemen içindir. satan firmayı tanımıyorum, o yüzden mağaza tavsiyesi gibi algılama

Ürün linki

Bu guzelmis gercekten hem deri hem tekstil hem kis hem bahar yani yilin 9 ayi hatta 10 ayi adana standartlarinda kullanilir.biraz inceleyim bakayim

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:50 ----------

valla deri mont diyince aklıma sadece revit geliyor , dainess okadar sene kullandıktan sonra o ağır ve sert deriyi revite geçen biri olarak yıllardır ben niye hiç revit giymemişim demiştim . Ve sade sevdiğim için kullandığım ürün revit adrenalina evo gerçekten muhteşem.

Bu da cok şikmiş hocam buna da bakayim.iclerinde sirt korumasi varmi varsa ise yararmi yoksa sadece olsun diye mi konmus

Bu guzelmis gercekten hem deri hem tekstil hem kis hem bahar yani yilin 9 ayi hatta 10 ayi adana standartlarinda kullanilir.biraz inceleyim bakayim

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:50 ----------

Bu da cok şikmiş hocam buna da bakayim.iclerinde sirt korumasi varmi varsa ise yararmi yoksa sadece olsun diye mi konmus

dostum sırt korumaları artık dünya standartlarında ayrı satılıyor. bunlara göre sırt korumaları tryonic yapıyor revit rv yada kn modeli sırt koruması onlarda dünyanın en iyi korumalarını yapan bir firma .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar