deri mont arıyorum...

ikinci el ya da sıfır
fiyatı uygun
sağlam bir deri mont arıyorum
Medium,siyah,tam korumalı ve sade olursa sevinirim...

hudson a gittim
tam bedenimi bulamadım bir çok sıktı biri çok bol geldi...
ayrıca bana olmayan monta adamın habire abi cuk oturdu demesi beni ayar etti :)

tabi beden olayına bişey diyemicem...ama bu mont kaliteli ve fonksiyoneldir...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hudson a gittim
tam bedenimi bulamadım bir çok sıktı biri çok bol geldi...
ayrıca bana olmayan monta adamın habire abi cuk oturdu demesi beni ayar etti :)

deri mont ortalama 1,5 cm genişler onu gözönünde bulundur

aynı sorun bende de war bende arıyorum ama motorun rengınden dolayı sıyah yerıne genelde beyaz kırmızı bsy bakıyorum o zamanda fıyatlar 800den baslıyor neden acaba

Bu montu fuar haftasında aldım bende, gayet rahat bir mont, alt tarafı cordura malzemeden, tam korumalı ama sırt koruması yerinde sünger var ayrıyeten alman gerekiyor, ben 450 TL ye aldım, sanırım tek benden kalmıştı, birkaç yerde sorum 300 euro dediler, ama bedenini bulabilir misin bilmiyorum,

http://www.dadasmotor.com/urun_detay.asp?urun=72

Birde Venomun montları vardı 500 TL ye ama onlar manda derisiymiş mat duruyordu biraz. Üzerinem de tam olmamıştı.

---------- Post added at 22:20 ---------- Previous post was at 22:10 ----------

aynı sorun bende de war bende arıyorum ama motorun rengınden dolayı sıyah yerıne genelde beyaz kırmızı bsy bakıyorum o zamanda fıyatlar 800den baslıyor neden acaba

Evet, arkadaşım mototaldan aldı spidi 850 TL ama çok fena bir şey :cat: hatta fotosunua atayım :)

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
geçen fuar öncesi bende aldım indirim vardı ilk defa yakaladım nasıl olduysa :)

motoplus bir bakın derim kadıköy'de mağazası var sögütlü çeşme metrobüs son durağına çok yakın.kadıköy belediyesi evlendirme dairesi karşısı.
etiket fiyatlarının yarısına veriyorlardı ama bedenlerden azar azar vardı ellerinde birde deri motosiklet pantolonları çok uygundu fiyatları.

iste bende bu tarz bsy arıyorum belkı beyazı bıraz daha yogun tamamen motorrengınden dolayı beyaz sıyah derı olmaaycak cunku ama sıayahlar 350 400 warken neden bunlar bu rakkamlarda montlarmı cok ozel yoksa seklınden mı konuyu dagıttıysam kusura bakmayın ama ortak paylasım daha cok ıse yarar dıye dusndum:)

geçen fuar öncesi bende aldım indirim vardı ilk defa yakaladım nasıl olduysa :)

motoplus bir bakın derim kadıköy'de mağazası var sögütlü çeşme metrobüs son durağına çok yakın.kadıköy belediyesi evlendirme dairesi karşısı.
etiket fiyatlarının yarısına veriyorlardı ama bedenlerden azar azar vardı ellerinde birde deri motosiklet pantolonları çok uygundu fiyatları.

aynen çok uygun fiyatlara malzemeler var mutlaka bakın...

ilgilenenler ile görüşülür,,,

hörgüçlü mont ile taks olabılır...
M bedendır ve yıne m veya L secenekler arasında ...

ben motomax dan kushitane marka hörgüçlü deri mont ve pantalon aldım. bence çok kaliteli. sadece 120km ve üstünde fermuardan çok az rüzgar geliyor. pantalondan çok memnunum. her ikisinide tavsiye ederim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar