Deri mont arıyom ?

arkadaslar deri mont arıyom 300-400 lımıtım var neler alabılırım sakın bana 500-600 daha ver sunu al demeyın lımıtım bellı 300-400 Tl lık bısey arıyom sırt dırsek omuz korumaları kesınlıkle olcak + marka olması sart degıl kalıtelı derı olsun kafi yorumlar ?

not : bu lınk tekı montun modelını bılen varmı ? yada kac para oldugunu ? http://users.skynet.be/richa/images/...et_colours.jpg

iyi günler bildiğim kadarıyla düzcede efe usta var ve harika montlar dikiyor. özel mesajdan size iletirim. iyi günler

eger korumalarını kendin temin edebilirsen özel mont yaptırmak cok guzel ben oyle yaptırdım içinde cep var oraya korumalar takılıyor ve iç cepleri okadar buyukki posetle bişiy tasımam gerekirse ceplerime sokuyorum artık okadar kullanıslı hemde istedigin tasarımı kendin secebilirsin ve özellestirebilirsin eger öyle yaptırıcaksanda hiçbir dericiye 200 liradan fazla para verme ben zamanında piyasasını cok arastırmıstım bazıyerler cok fahiş fiyatlar cekmişti

bunun aynısını yapabılırlermı ? :)

giacca%20pelle%20clover%20douglas.JPG

clover dainese revit gibi markalar pek ucuz olamıyor maalesef tasarımları kadar güvenlikleride iyi oldukları için fiyatlarıda bi o kadar güzel oluyor kendileri kadar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar