Deri içermeyen motosiklet eldiveni var mıdır? (Deriye allerjisi olanlar için)

Motosikleti
Triumph Tiger 800
Herkese merhaba,

Özellikle en son yazlık eldivenlerimi aldıktan sonra ellerimde egzema başladı ve uzun sürmesi sebebiyle doktora gittim.

Deriye allerjim ortaya çıktı.

Acaba deri olmayan veya özel üretilmiş bu tip motosiklet eldiveni var mıdır?

Son çare olarak da eldivenin içinden pamuk koruyucu eldiven giymek var ama çözüm ona kalmasın istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Motosikleti
Triumph Tiger 800
Tekstil derken bu eldivenler cordura gibi yanmayan, parçalanmayan kumaşlardan mı, yoksa standart tekstilden yazlık motosiklet eldivenlerinden mi bahsediyoruz acaba?

İşin enteresan tarafı DERİ eldiven aramaya kalksak ZOR buluruz, deri diye satılanlar vinileks vs..
Korumalı ya da korumasız, polar veya yazlık yüzlerce çeşit bulabilirsiniz, büyük bir çoğunluğu da derinin yanından geçmez.. Astarları da zaten deri değil.. Sıkıntı yok, stres yaptıkça azar meret...

Motosikleti
Triumph Tiger 800
Valla benim de problemim bu deri eldiven mevzu sıkıntı oldu.

Yazlık eldivenim genel olarak tekstil fakat dış kısımları sürtünme sebebiyle deri, o kısımdan egzema ciddi azıyor. (Alpinestars Thunder)

Kışlık eldivenim de komple gerçek deri fakat onun içerisindeki polarımsı kaplamadan dolayı sanırım o kadar etkilemiyor.

Motosikleti
Triumph Tiger 800
Uzun süreden sonra yazayım, belki ihtiyacı olan olur. Alpinestars Spartan aldım. Şu an ellerim ile ilgili bir problem yok ama tabi diğer eldivenler kadar çok süper koruduğunu düşünmüyorum.

Bu şekilde deri olmayan ekipman için Vegan şeklinde aratırsanız yabancı sitelerde, marka ve modellere ulaşabiliyorsunuz.

Esas Deri eldiven çeşidi az. Tekstil eldiven kaynıyor piyasa. İyi bir kışlık istiyorsanız Goretex olanlar da var.

Motoruma.com
:cat: geçmiş olsun. Eller ne durumda

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 800
Ellerim deri eldiveni biraktiktan sonra tamamen gecti. Sagolun :)

Aslinda cogu tekstil gibi gorunse de eldivenlerin, iyi markalarin hepsi koruma kisimlarini deri yapiyor, az
Bir kisim dahi olsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar