Deri Ayakkabı Açar Mı?

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Gecen hafta Desadan 1 numara küçük deri ayakkabı aldım.
Hem satıcı yetenekliymis iteledi 😀 hem de tek kaldığı için fiyat uygunmuş kaçırmamak istedim.
Boy iyi yanlardan sıkıyor. Adam kesin acar diye ikna etti beni.

Deri yumuşak deri. Bigun ışe giydim ayagimi mahvetti.
Internette bi sürü öneri sunmuşlar.

Ayakkabıyı islatttim çift çorapla evin içinde giydim baya faydası oldu gibi.

Sizin öneriniz var mi?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bulunduğunuz yerde iyi bir lostracı varsa oraya verin, onlar bir kalıba koyup yandan biraz açma yaptırırlar.

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Teşekkür ederim, ayakkibicilara bi sorayim.
Bende de ayakkabı hastalığı var ihtiyacım olmamasına rağmen dayanamayıp alıyorum.

Eninden açar. Lostra salonunda kalıba aldırın, sonrasında saf vazelin sürün. Hem deri daha yumuşayacaktır hem de çatlama yapmayacaktır. Ama ayağınız çok taraklı ayakkabı yanlardan fazla dar ise, geçmiş olsun nasırlı parmaklar sizi beklemekte...

ben nişanda yaptırttım togo marka ayakkabımı kurtardım:) 1 kere giymiştim sonra ayaklar büyüdü güzelim pahalı ayakkabı elimde patladı.mahalledeki bir ayakkabıcıya götürdüm adamda ısıtmalı kalıp vardı.3 gün falan bıraktı tam 1 numara büyüdü ve kurtuldu.hiç öyle görüntüde veya hissiyatta farkılıkta olmadı.ısıtmalı kalıp ara derim kurtarırlar onuda

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
ben nişanda yaptırttım togo marka ayakkabımı kurtardım:) 1 kere giymiştim sonra ayaklar büyüdü güzelim pahalı ayakkabı elimde patladı.mahalledeki bir ayakkabıcıya götürdüm adamda ısıtmalı kalıp vardı.3 gün falan bıraktı tam 1 numara büyüdü ve kurtuldu.hiç öyle görüntüde veya hissiyatta farkılıkta olmadı.ısıtmalı kalıp ara derim kurtarırlar onuda

bir buçuk yıl önce kardeşimin nikahına diye tonla para verip aldığım deri ayakkabı ayağımı yanlardan sıkıyor. zaten son bir buçuk yılda bir daha geçen haftasonu eşimin kuzeninin düğününde giydim bir daha da ne zaman giyerim bilmiyorum ama ayakkabıcıda kalıpta genişletmeyi düşüneyim. Hiç sevmiyorum bu tür ayakkabıları ama bir kaç yılda bir takım elbise giymem gerekirse falan gerekli oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar