dereye ucan motor bırdaha calısırmı?

harbiden hortlamış bide çıkarmamış adam gelmiş buraya yazıor çalışırmı çalışmazmı diye çalışmaz desek çıkarmayacak galiba hahaha :) :):) git motoru çıkar ne yorumu bekliyosun .. :) hortladı :)

selam arkadaslar sabahtan berı motorla ugrasıyorum ama sızlere bı ozur borcluyum malum aılemın haberı yoktu burda da tanıdıklar oldugu için kazayı mondıal le yaptım dedım aslında jawala yapmıstım neyse kusura bakmayın dun gece motoru cıkarttık bayaa temızlenmıstı karanlık oldugu ıcın foto cekemedım 2 3 saat gunesın altında bıraktım kurusun dıye hıc motoru sokmedım bana actıgı masraflar ıse hava fıltresı depo karburator temızlendı bıraz ugrastıktan sonra motor calıstıııııııı baska motorlar nolurdu bılmem ama jawam calıstı yaptıgım masrafsa 30 ytl bıde buraya resım nasıl ekleyecegız motorun resmını ekleyeyım dedım de beceremedım ılgınız ıcın saolun

heee bıde elektırık aksamı curumus halde daha onları yaptırmadım suanda aynı eskı peugeot lar gıbı duz kontak calısıyor lamba yok __kral__jawa_350cc_style bence

Başlığı tam okumadan yorum yapıyorsunuz, komik oluyorsunuz. :bounce:

ilk düştüğü günden bu güne olduğu yerdeyse yazık. ha şimdi tam hortladı. geçen kaza yapan birisinin topaçını hortlatmışlardı iyi heyecan yapmıştı. bu o kadar sarmamış.

söylemeyim dedim ama madem başlık hortladı söyleyeyim. kocaelinde nerede var motor düşünce çıkarılamayacak kadar derin dere. o niegara ya da nil falan olsa gerek.:mrgreen:

söylemeyim dedim ama madem başlık hortladı söyleyeyim. kocaelinde nerede var motor düşünce çıkarılamayacak kadar derin dere. o niegara ya da nil falan olsa gerek.:mrgreen:

bütün başlığı okudumda izmirde uçmuş diye hatırlıyorum. kocaelide bende göremedim öyle bi dere:)

ya ben bu olayı unutmustum ne guzel kım hortlattı bu topıgı :queen: olay balıkesırde olmustu daha kocaelı ye 2009 un hazıranında geldım izmır fala deıl o motorun resmı buyrun tekrardan
:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar