Tavsiyem önce konulara giriş yaparken hakaret etmeden girmeyi öğrenin. Türkçem oldukça iyidir bu konudaki tereddütünüzü istediğiniz zaman giderebilirim

Derbi ile alakası yok ne demek? Derbide de var bu model ve o bir derbi.. Mondialde de var o da mondial? Bunu anlayamadınız herhalde.
Çin'de çok büyük motosiklet üreten fabrikalar var.. Bu fabrikalar her ülkeden her markaya her türlü kaliteden motosiklet üretebilirler.. Parayı basmanız yeterli. Fason üretim. Veya bir kısmı parça olarak geliyor Türkiyede montajlanıyor iyice maliyeti kısmak için..
Fason üretimin ne olduğunu bilmeyenler olabilir tabi;
Fason üretim, temel anlamda, bir firmanın başka bir üretici firmaya kendi talepleri doğrultusunda ürün ürettirmesi demektir. Fason üretimde ürünün markası üretimi yaptıran firmaya ya da üreticiye ait olabilir. Aynı şekilde ürettirilecek ürünün pazarlanması taraflardan herhangi biri tarafından gerçekleştirilebilir.
Derbi grubu gidiyor Çine misal Zongshen ile masaya oturuyor diyor ki 100.000 adet stx için bana bir fiyat ver diyor. Her türlü detayda anlaşıyorlar ve Çin zongshen fabrikasından Derbi etiketli minik minik yavrular çıkıyor. Buradaki marka ismi önemli değil parayı veren düdüğü çalar.