Güzel fotolar hoş bi gezi olmuş.
foto makinesi fuji z3 e benziyor z1 de olabilir. lazım olursa elimde 3 tane batarya var .birini hediye edebilirim
Süpersin karedeşim, eline emeğine tekerine denklanşörüne sağlık..
Oturduğum yerden gezmiş gibi oldum, bu yaz inşallah bizede nasip olurr
süper gezi arkadaşım, şimdi paylaşmış olman, kış gününde içimizi ısıttı teşekkürler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:39 ----------
gökhan geçen kemal bir şeyler fısıldadı hayırdır
çok doğru fuji z1 vallaha böyle bi güzellik yapacaksınız çok sevinirim. 3-4 günlük gezilerde şarj sıkıntı oluyor bir de göçebelik yaparsınız benim gibi şarj etmeye vakit bile bulamıyorsunr:
r:
p.m olarak attım mesajı :rendeer:
yok ali abi motosiklet almadım . kiraladım :wiinkk: evet uzun zaman oldu zaten izmirdeyim 4-5 aydır okula ara verdim bu sene...Bende bu çocuğu nereden hatırlıyorum diyorum. Burak ne zaman motosiklet aldında ne zaman yaptın bu kadar geziyi bayadır haberleşememişiz
Çok hoş bir gezi olmuş.
çok nadir gülümserim genelde birde sıkılınca çabuk somurtuyom ne yapayımgüzel gezi, tebrikler ve eline sağlık.
ama dikkat ettim de, hiç bir fotoğrafında gülümsememişsin bile. çocuklarla çekildiklerin dahil. gülümsemek güzeldir...
teşekkürler ama motor benim değildieline sağlık cok keyıflı fotolar. ıkı kısı olsaydın heralde uzun yolda canım sıkılmazdı hiç.
bu arada motorun çok yakışıklı gerçeten ,süper bir tipi var
250cc olsa tadına doyum olmazdı dıye düsünüyorum![]()
Süpersin karedeşim, eline emeğine tekerine denklanşörüne sağlık..
Oturduğum yerden gezmiş gibi oldum, bu yaz inşallah bizede nasip olurr
süper gezi arkadaşım, şimdi paylaşmış olman, kış gününde içimizi ısıttı teşekkürler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:39 ----------
gökhan geçen kemal bir şeyler fısıldadı hayırdır
Paylaşım için teşekkürler.harika koylar,süper manzaralar.zevkle izledim.
mersi :rendeer:On numara olmuş :cat: ama kışın böyle yaz fotoğrafları koyuyorsun bize yazık değil mi? ::156::
turist de çok güzelmiş....:queen::queen::queen::queen::queen:
güzel bir gezi......
Burak hocam bu hafta gönderirim . İsim ve tel i pm den alayım:cat: