derbi senda ile 800 km yolculuk... bol fotolu :)

çok güzel gezi olmuş nicelerine inşallah.
bu arada derbiyi çok beğendim aslında tam 2. motor olarak alınacak makineymiş. hem ybr ekonomikliği hem de çok daha hoş görünüm.

Çok fena ettin beni akşam akşam. Emekli ettiğim düldülüm (1989 Renault 9) ve ciğerimi delen mazideki sevdiceğimle geçtiğimiz yolların birebir aynısını geçmişsin. Eline gözüne sağlık güzel gezi olmuş.

Makina sağlama benziyor.. güzel gezi olmuş.. Rent a Motor diyosun yani:)

foto makinesi fuji z3 e benziyor z1 de olabilir. lazım olursa elimde 3 tane batarya var .birini hediye edebilirim

foto makinesi fuji z3 e benziyor z1 de olabilir. lazım olursa elimde 3 tane batarya var .birini hediye edebilirim

çok doğru fuji z1 vallaha böyle bi güzellik yapacaksınız çok sevinirim. 3-4 günlük gezilerde şarj sıkıntı oluyor bir de göçebelik yaparsınız benim gibi şarj etmeye vakit bile bulamıyorsun :pr::pr:
p.m olarak attım mesajı :rendeer:

GKN

Süpersin karedeşim, eline emeğine tekerine denklanşörüne sağlık..
Oturduğum yerden gezmiş gibi oldum, bu yaz inşallah bizede nasip olurr

süper gezi arkadaşım, şimdi paylaşmış olman, kış gününde içimizi ısıttı teşekkürler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:39 ----------

gökhan geçen kemal bir şeyler fısıldadı hayırdır

Bende bu çocuğu nereden hatırlıyorum diyorum :). Burak ne zaman motosiklet aldında ne zaman yaptın bu kadar geziyi bayadır haberleşememişiz :) Çok hoş bir gezi olmuş.

GKN

süper gezi arkadaşım, şimdi paylaşmış olman, kış gününde içimizi ısıttı teşekkürler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:39 ----------

Gidicez abi, ilk rota çanakkale, sonra her yola çıkışta birazdaha güneye :cat:

Adana İl Temsilcisi
Paylaşım için teşekkürler.harika koylar,süper manzaralar.zevkle izledim.

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel gezi, tebrikler ve eline sağlık.

ama dikkat ettim de, hiç bir fotoğrafında gülümsememişsin bile. çocuklarla çekildiklerin dahil. gülümsemek güzeldir...

çok doğru fuji z1 vallaha böyle bi güzellik yapacaksınız çok sevinirim. 3-4 günlük gezilerde şarj sıkıntı oluyor bir de göçebelik yaparsınız benim gibi şarj etmeye vakit bile bulamıyorsun :pr::pr:
p.m olarak attım mesajı :rendeer:

Burak hocam bu hafta gönderirim . İsim ve tel i pm den alayım:cat:

eline sağlık cok keyıflı fotolar. ıkı kısı olsaydın heralde uzun yolda canım sıkılmazdı hiç.
bu arada motorun çok yakışıklı gerçeten ,süper bir tipi var :)
250cc olsa tadına doyum olmazdı dıye düsünüyorum :)

On numara olmuş :cat: ama kışın böyle yaz fotoğrafları koyuyorsun bize yazık değil mi? ::156::

Bende bu çocuğu nereden hatırlıyorum diyorum :). Burak ne zaman motosiklet aldında ne zaman yaptın bu kadar geziyi bayadır haberleşememişiz :) Çok hoş bir gezi olmuş.
yok ali abi motosiklet almadım . kiraladım :wiinkk: evet uzun zaman oldu zaten izmirdeyim 4-5 aydır okula ara verdim bu sene...
güzel gezi, tebrikler ve eline sağlık.

ama dikkat ettim de, hiç bir fotoğrafında gülümsememişsin bile. çocuklarla çekildiklerin dahil. gülümsemek güzeldir...
çok nadir gülümserim genelde birde sıkılınca çabuk somurtuyom ne yapayım :)

eline sağlık cok keyıflı fotolar. ıkı kısı olsaydın heralde uzun yolda canım sıkılmazdı hiç.
bu arada motorun çok yakışıklı gerçeten ,süper bir tipi var :)
250cc olsa tadına doyum olmazdı dıye düsünüyorum :)
teşekkürler ama motor benim değildi ;)

Paylaşım için teşekkürler.harika koylar,süper manzaralar.zevkle izledim.

On numara olmuş :cat: ama kışın böyle yaz fotoğrafları koyuyorsun bize yazık değil mi? ::156::
mersi :rendeer:
turist de çok güzelmiş....:queen::queen::queen::queen::queen:

güzel bir gezi......

onlar ayaklı döviz arkadaşım :p
ülkemizle ilgili güzel itibar bırakmak lazım :wiinkk:

Burak hocam bu hafta gönderirim . İsim ve tel i pm den alayım:cat:

çok teşekkürler ;)

çok hoş... ben de balıkesir'den (ikamet ettiğim şehir) izmir, aydın ve muğla düşünüyorum. bana bir rota önerir misin??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar