[ Derbi Senda 125 4T ] Görüşlerinizi alabilirmiyim ?

Derbi Senda 125 4T [ Güvenilir, Kullanışlı,Sorunsuz bir makinedir ? ]

• Kullanılan toplam oy
    10
Evet ya Terra felaket makine ama fiyat yuksek maalesef. Yakindan inanilmaz guzel ve kalite fiskiriyor makineden

Takma kardesim kafana .
Xt de derbi de guzel makineler . Cross yapamazsin ama toprakta gidersin.
Ramzey felanda aklindan gecirme. Paran kisitliysa hyosungun 125 cc cok guzel kros modeli var guclu alcak seleli ve saglam makine . Onada bakabilirsin.

yapma be Eyüp hocam ramzeye okadar yüklenme. bendede takaşi var şu anda, STR'yi sattıktan sonra daha uygun fiyatlı takaşiyi aldım. hoplayıp zplamak, patikalara yangın yollarına girmek, düşüp kalkmak istiyordum. bunun içinde keseme uygun grenajı vs en uygun fiyatlı ramzey, takaşi türevlerine yöneldim. gidonu yamulsa at çöpe istersen, çünkü yenisi 20tl

Ben ramzey i araştırmıstım oda güzel kullanicilari olumlu yorumlar yapiyor cross yapamazsin demişsin senda ile amacim açıkcasi hoplamak zıplamak degil grup halinde uludag gezintisi yapiyorlar bi XT 125 x in arkasina takildim mi kopmayim istegim bu yangin yolundan çıkarsin yeter :)

Xt 125 r ların arkasından honda activa bile gelebiliyor dert etme ;) Dedikleri gibi atlayıp zıplamazsın ama her türlü yolda ilerlersin. Ha ben atlayıp zıpladım bi kaç defa gayette başarılı ama en fazla 1 mt re yükseldim yerden . Şase olarak xtler çok kaliteli. RAmzeylerde dediği gibi bişimi oldu komple motor yenile çok pahalı değil bakımı tamiri değişimi vs. Ama sendanın parçaları gerçekten pahalıymış dün araştırdım birazda :)

Xt 125 r ların arkasından honda activa bile gelebiliyor dert etme ;) Dedikleri gibi atlayıp zıplamazsın ama her türlü yolda ilerlersin. Ha ben atlayıp zıpladım bi kaç defa gayette başarılı ama en fazla 1 mt re yükseldim yerden . Şase olarak xtler çok kaliteli. RAmzeylerde dediği gibi bişimi oldu komple motor yenile çok pahalı değil bakımı tamiri değişimi vs. Ama sendanın parçaları gerçekten pahalıymış dün araştırdım birazda :)

Dur bakalım abi bi işten vakit bulabilsem gelip görücem XT i Ramzeyi fakat full 12 saat çalisiyorum ayrica Senda çok yakışıklı ben görürür görmez işte bu dedim XT herkesde var bence Sendayi cogunluk bilmiyor haberleri bile yok kalite duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar