Derbi hakkındaki Görüşleriniz

dostum tabiki 2 zamanlı bir motor 4 zamanlıdan daha güçlü ve seri olacaktır. sen neyi anlatmaya çalışıyosun anlamadım. bu tamamen bir tercih meselesi. benim 3. motorum ybr 125, 4. motorumda cbr 125 r. ben genelde 125 lik motorlara binerim. bu iki motoruda en küçük somununa kadar bilirim. cbr hakkında yazdıkların baştan sona yanlış. ybr ile aynı kefeye koymaya çalışmışsın ama tutmamış. bi kere malzeme kalitesi ve estetik görünüm farkı yanında, cbr sıvı soğutmalı, 6 vitesli ve ön ve arkada disk frenlidir. ayrıca racing kasası olduğu için
denge bakımından ybr den üç kat daha kullanışlıdır. ybr nin son hızı 110, cbr ın ise
150 dir. ybr de kendi sınıfının en iyisi bence ama cbr la sınıfları farklı. bilip bilmeden yazı yazıyosun sonra darılmayın diyosun. :pr:

gelicekse gelsin artık ama hee :jocolor: gidicem ispanya ya tutucam kulağından getiricem zibidiyi o olucak :bounce: millet birbirini senin için bea!

cbr 125 le 150 yaptım diyosun...bravo...ben derdimi anlatamıcam...herkese sevgi cicekleri gonderiyorum...:)

ben size derby den bahsedeyim.bende derby motor var.2.sayfa da felan derby'i hiç duymadımda da felan diyen var.derby 50 yıllık bir firma. bende 100 lük scooter var.kanuninin hussurına duman koklatıyor.yolda alamadığı motor sayılı.hiç motorunda oynama yapmadığım halde canavar gibi gidiyor.ha servis yok felan demişsinir.Derby'nin distritörü benim bildiğim kadarıyla suzuki.değişmiş olabilir.ben suzukiden aldım.servise suzuki bakıyor. gel gelelim fiyatına.benim motorun sıfır 4000 ytl. o fotograftaki canavar bence 5-6 dan aşşağı olmaz.sonuçta çin motoru değil.ispanyol motoru...

ya beyler bu motorun ne kadar olduğunu sorucak olan biri yokmu ya bi fercoya mail gönderin biriniz ben beceremedim beyler ya ..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
4 zamanlı olması 2 zamanlı olmasından daha iyi değilmidir bir motorun neyse motor harbi güzelmiş gelirse anında alırım :cherry:

ne dıyeyım arkadaslar avrupada bır cok racıng modelı var ama turkıyeye gelmez mesela aynı top suzukının de var ama aranızda gorenınız varmı hıc sanmıyorum tr ye gelsın bız bu motoru sadece seyrederız belkı yamaha olsaydı gelebılırdı ama derbı sanmıyorum turkıye pıyasasında hıc olmayan marka rıske gırmez ..... AMAAAA saglam bır fırma arkasında olursa ( örnek : mondial uğur derın dondurucu sayesınde yaptıgı satıslarla bu senenın en fazla satanı secıldı ) boyle bır ortak herseyı bıtırır bence
:cat:

outlawwanted, o fiyat fuar için olacak diye duydum. Fuar sonrası umarım artmaz.

bence artmaz artarsa kimnse almaz niyeti olanlar cbr 125 e yönelir bence daha ne olsun plakayla 6000 diyelim 125lik için altı çok değilmi tabiki alan kişi için aynı zamanda 2. elde önemli olur satmak için bekle allah bekle illaki hondaya daha çok talep var (HAYAT ONDA) bu benim görüşüm değil tüm dünya söylüyor yeni kullanmayı öğrenen bi motor seversem vede racing seviyorsam cbr 125le öğrenir sonra 500 ytl zararla satsam daha üst ccli racing alır kullanırım çünkü insanoğlu herzaman daha fazlasını ister o zaman gpr 125 de 125 cclik olduğuna göre (fiyatından dolayı benim ilgi alanıma girmez yada şöyle bir varsayım ortaya satsam cbr 125 i alıp kalan paraya onu modifiye ettirmekte düşünülebilinir (performans egzos felan) mantık böyle kimse kimseyi kandırmasın piyasayı allak bullak etmeye kalkışamazlar onlar zarar eder :cherry:

Derbi GPR Racing ve Nude'un İngiltere'den (her zmanki gibi baş ucu yol testi kitabım What Bike?tan) teslerini okudum.
İkisi içinde yorumlar hemen hemen aynı.
Dünyanın en şık, ama en rahatsız motorları diyorlar.
Kuvvetli yanları: Görüntü, ve Frenler.
İkisininde U-dönüşlerinde çok kötü olduğu, özellikle oturuş pozisyonu yüzünden bileklere çok yük düştüğü söylenmiş.
Konfor en zayıf yanları: hem koltukların rahatsız olduğu, hem arka süspansiyonun çok sert olduğu, hemde sürüş pozisyonunun çok rahatsız olduğunu söylüyorlar.
En yüksek hız olarak GPR'a 130 km/s, Nude'a 115 km/s, referans olarakta Honda CBR'a 112 km/s demişler (CBR'la 150 gören arkadaş iyi açmış motoru herhalde :)
Yani performans çok iyi.

Görünüşleri gerçekten güzel, hiç 125 gibi durmuyorlar. Geldiğinde almayı düşünen arkadaşlar mutlaka test sürüşü yapsınlar derim. Süspansiyonlar gerçekten söyledikleri kadar sertse bizim yollarda mahveder adamı. Gerçi İspanya'nın yollarının bizimkilerden çok daha iyi olduğunu zannetmiyorum ya neyse...

arkdaslar bu derby ne malı bılen varmı,sızce fuara gelirmı

evet fuara gelecek ama net fiyatını bilen yok sanırım

fuar ne zaman beyler bilen varsa yazsın allah aşkına :queen: :queen:

mastergenie ben 112 km hızı ybr ile cok rahat yapıyordum. cbr, ybr den daha devirli bir motora ve 6 vitese sahip ve su ana kadar motorum yeni oldugu için zorlamadan 135 i gördüm. neden 150 yapamasın. sürücünün kilosuda önemli. ben 75 kiloyum, 60 kilo bir adam binerse farklı olur.

arkadaşlar,
Derbi'nin fiyatı Mart'ta fuarda açıklanacakmış bana öyle söylediler.
bence 5800 YTL gibi rakamlar çok iyimser, yurt dışında bile daha pahalı
gidip görmek isteyenler, motorlar Maslak Park Ormanda duruyor.

derbi her türlü cbri yer derbi racing adında çıkıyor ve racing zaten tipten özelliklerden belli cbr titanın yanları değişmiş :farao:
gelsin cbr diye bi motor almaz kimse 125lik cbr mı olur bugün bi kuryedede gördüm zaten :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar