bu motorlar güzel ama iki zamanlı olduğu için isınır veya şişermi diye şüpheleniyorum uzun yolda
Süphelenmeye devam et o zaman ne diyelim
bu motorlar güzel ama iki zamanlı olduğu için isınır veya şişermi diye şüpheleniyorum uzun yolda
Emrah bu eray bu motoru alcak bide gitcek motorcuya bayılıcak gelmez bu eraya![]()
Diyorum ona taş gibi af1 var nette
Gitsin alsın zevkini alsın makinanın..
Zaten ucuz 2000 lira elinde kalsa bile üzülmezsin oynayıp durursun üzerinde![]()
şşş öyle arkamdan konuşmak yok aip oluyo valla:queen::queen:
merhaba arkadaslar acıl yardım benım derbı kafaya yemeye basladı bugun devır saatı bır sonda bır basta devır dusuyor ve turboya gecmıyor motor bayılıyor nedenı endrı acaba yoksa motormu yedı acaba soylemrısn arkadsla rmoralım cok bozukkkkkkk yardımlarınız beklıyorummmm:salut:
Hemen panik yapacak bir durum olduğunu sanmıyorum, kısa devre veya temassızlık olabilir. Bizim motorlar tek silindirli, yüksek devirli ve hafif oldukları için çok titriyorlar. Bu titreşimler sırasında kablolamalarda küçük de olsa gevşemeler olabiliyor. Benim bir ara exup sigortam koltuk altı torpidoda metal şasinin kenarında biryerde sıkışık bir şekilde duruyordu. O zamanlarda ara sıra exup açamıyordu makina veya yüksek devirde giderken bir anda kesiyordu gazı. Sorunu sigortayı torpido içinde yumuşak bir yere koyarak çözmüştüm. Sigortanın yerini kontrol et, kapağını açıp sıkı sıkı yuvasına oturduğunu kontrol et, akü kutup başlarını kontrol et. Yüksek ihtimalle sorun ortadan kalkacaktır. :cat:
Diyorum ona taş gibi af1 var nette
Gitsin alsın zevkini alsın makinanın..
Zaten ucuz 2000 lira elinde kalsa bile üzülmezsin oynayıp durursun üzerinde![]()
ehliyet olsa hemen alcam ama işte ehliyet yok onu bekliyorum ama ben alana kadar birileri onu alıp keyifle sürcek gibi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:14 PM ----------
bide yanılmıyosam bi zaman aksanat ın yanına bi gpr 125 park ediyodu jonturq unkiydi galiba hep onun yüzünden başladı bu gpr hevesi ne zaman molaya cıksam orda gördükce içim gidiyodu
90 model abi yapmayin allah askina![]()
--valla para olsa yaşına başına bakmam alır gelirim![]()