Slm Arkadaslar Ben ömer Steye Kaydımı Yeni Yaptım Aranızda Olmayı çok Isterim
Ömer foruma hoşgeldin. Bu konu sürekli olarak aktif durumda, sürekli bir paylaşım söz konusu. Aklındaki tüm soruları sorabilirsin. Bu arada 41 sayfa olmuşuz, 41 kere maaşallah![]()
Ömer sana tavsiyem, ilk sayfalara da biraz göz gezdir. Motorun kronik problemlerinden yağ yakmasına, benzin sarfiyatına kadar birçok şey konuşuldu. Bu pazar da 10:00'da 4. Levent'te buluşulacak. Seni de aramızda görmek isteriz.
Koray bende de 1/8 bir makina var, 15cc ve tabi ki de 2T :cat: Genelde Maslak'ta İTÜ kampüsünde oynuyorum. Sen nerede oynuyorsun? Sitede başka model arabayla uğraşan varsa bir gün de model 2T buluşması yapalım :cherry:
Hadi hayırlı olsun. 1 galonu 40 YTL miydi neydi. Nitro ve yağ katkılı benzini var. %16'den %25'e kadar farklı Nitro oranlarında benzin var, %25'i tavsiye ederim. Performans konusunda en iyisi %25lik.
Yalnız bayağı meşakatli iş. Yani "Benzinini koyayım, basayım çalışsın." yok malesef. Arabalarımız en bakımlı olduğu zaman bile 30 dakika oynuyorsak 1 saat boyunca tamirat, servis yapmamız gerekiyordu. Çünkü düz yolda bile her an biryeri bozuluyor, kırılıyor, yedek parça istiyor vs. Bu işin mantığı bu zaten, uğraşmak durmak..
7300 KİLOMETREDE CASTROL TAM SENTETİKDEN BASKA KOYMADIM SANZIMAN YAGINDA AZALMA VAR BEN MASLAKTAKİ SERVİSE GÖTÜRDÜM SANZIMAN YAGINI DEGİŞTİRDİ ZAMNLA GECER DEDİ AMA DEGİŞİKLİK OLMADI MOTORUN ACILMASI GEREKTİĞİNİ İSE ETİLERDE DEREBİYE BAKAN Bİ SERVİS SÖLEDİ BİRDE BASKA Bİ SERVİSSanziman yagini gozle kontrol edebilirsin Omer , motosikletinin kac kilometre'de tabiki kullandigin t2 yag marka ve modelinide yazmayi unutma ?
Bu arada sana yukarida verdigin bilgileri hangi servis verdi bunuda bizimle paylas lutfen
Geleneksel Yağmur Altında GPR Buluşması
22 Haziran Pazar - 10:00 - 4. Levent Metro Durağı
1 jonturq ( Uğur )
2 koromako ( Koray )
3 Orhanko (Orhan)
4 cihantavuz (motor cumartesi hazır olursa gelicek)
5 ?
Haydi arkadaşlar, bir el de siz atın...