Derbi Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

walla bende çok gelmek istiyorum ama pazartesi sınavım var, ders çalışmam lazım naapcam bilmiorm:(

:cat:

Uğur, hayırlı olsun ehliyetin. Darısı alamayanların başına. Sanırım Bilal'de yok artık sadece.

By_moto, seni de bekleriz buluşmaya.

GPR Buluşması
22 Haziran Pazar - 10:00 - 4. Levent Metro Durağı

1 jonturq ( Uğur )
2 koromako ( Koray )
3 Orhanko (Orhan)

Duruma göre karşıya da geçebiliriz. Koray sana iki kez köprü geçmek olacak ama senin niyetin gezmek zaten, değil mi :cherry:

Bana fark etmez kanka yol olsun da aşındırması kolay;)
Bu arada benzinli 1/10 ölçekli bir hobi araba aldım. Bakalım bu akşam bi çalıştırıp sahilde gazlıycam. Her türlü benzini tüketirim:)

GPR Buluşması

1 jonturq ( Uğur )
2 koromako ( Koray )
3 Orhanko (Orhan)
4 cihantavuz (motor cumartesi hazır olursa gelicek)

Bi aksilik çıkmazsa gelicem arkadaşlar işallah.Cumartesi açıp bakıcaz termostata, şimdilik su kaçırmasının sebebi contadan kaynaklanıyor gibi gözüküyor ama açınca ne çıkar bilinmez.Ustayla telefonda konustum getır makıneyı 1 saat beklıycez soguması ıcın dedı 1 saatde sök takla ugrasırız dedi.Ben zaten işe giderken sabahtan bırakcam makıneyı aksam alıcam.Herşey yolunda giderse pazar geliyorum.işallah erdemde halleder işlerini gelir.

Slm Arkadaslar Ben ömer Steye Kaydımı Yeni Yaptım Aranızda Olmayı çok Isterim

Hosbulduk Yeni Kayıt Oldugum Için Cogu Seyi Bilmiyorum Mesela Kısa Msj Yardımcı Olursan Sevinirim

Aramiza hos geldin , mutlu forumlar. Kisaca taniyalim seni? Bu arada motosikletin bolumune CPR 125 yazmissin uygun bi anda onuda duzeltmeni isterim :) GPR 125 Racing :cat:

Ben ömer Istanbulda Gültepede Oturuyorum Besiktasta Calısıyorum Ve Derbi Cpr125 R Kullanıcısıyım

Selam omer aramiza " Gpr 125 Racing Ailesi " yeniden hos geldin , Ben ugur 28 yasindayim taksimde calisir taksimde ikamet ederim.Baslilgimizi siki siki takip et , bu pazar seni'de aramizda gormek isteriz.

Bu Arada Yasım 22 Astsubayım Aranızda Olmayı Bende Isterim

Sormak Istediğm Bişe Var Msj Yazarken 25 Karekter Istiyor Kısa Yazmak Için Ne Yapmalyım

Son düzenleme:
Forumda uzun uzun yillar gecirmelisin diyebilirim kisaca , yada sorunun sonuna sadece nokta koyarak 25 karakteri tamamliyabilirsin.

Bu arada cihan ve koray size davet gelmis olmasi lazim google dan onu kabul etmeyin yalnislikla actim.

Saygilar.

Son düzenleme:
Derbi hakkinda soru soracak isen elini cabuk tutman gerekli cunki su an online kullanici sadece ben varim bende birazdan ayrilacagim.

Bu Arada Yasım 22 Astsubayım Aranızda Olmayı Bende Isterim

Sormak Istediğm Bişe Var Msj Yazarken 25 Karekter Istiyor Kısa Yazmak Için Ne Yapmalyım

bu yazdığın msj'ın 25 karakterden küçük anlamına geliyor..msj atabilmen için en az 25 karakteri doldurman gerekmekte...

ya 25 e tamamlamak için ( . ) koyacaksın

ya da uzun bir boşluk bırakıp tek ( . ) veya bir smile ( :) ) koyacaksın...

:wiinkk: tekrar hoşgeldiniz...

Ömer foruma hoşgeldin. Bu konu sürekli olarak aktif durumda, sürekli bir paylaşım söz konusu. Aklındaki tüm soruları sorabilirsin. Bu arada 41 sayfa olmuşuz, 41 kere maaşallah :)
Ömer sana tavsiyem, ilk sayfalara da biraz göz gezdir. Motorun kronik problemlerinden yağ yakmasına, benzin sarfiyatına kadar birçok şey konuşuldu. Bu pazar da 10:00'da 4. Levent'te buluşulacak. Seni de aramızda görmek isteriz.

Koray bende de 1/8 bir makina var, 15cc ve tabi ki de 2T :cat: Genelde Maslak'ta İTÜ kampüsünde oynuyorum. Sen nerede oynuyorsun? Sitede başka model arabayla uğraşan varsa bir gün de model 2T buluşması yapalım :cherry:

yaw bu model araba konusuda ilginc gecen gunlerde kusadasinda issiz bi sahilde balik tutuyoruz buyukce lastikli bi model vardi cok hos gozukuyordu :cat:

GPR Buluşması

1 jonturq ( Uğur )
2 koromako ( Koray )
3 Orhanko (Orhan)
4 cihantavuz (motor cumartesi hazır olursa gelicek)
5 ?

Evet, yok mu arttıran?

Ömer aramıza hoşgeldin.Katılımcı olman dileğiyle.Haftasonu geziye katılabılırsen tanışmış oluruz.Orhanko nun dediği gibi başlığımıza ilk sayfalardan itibaren göz gezdirebilirsen senin için yararlı olur.Burda baya bişi konuşuldu bu 41 sayfada çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar