Derbi Gpr 125 Nude

Selamlar.2. el gpr 125 nude edindim.Uzun süredir 2 zamanlı motosiklet kullanmak istiyordum.Şu an modifiye niyetim var.İzmirliyim.Bu konuda bana yardımcı olabilecek işinin ehli kim vardır ? Silindir karbüratör filtre egsoz akla gelebilecek herşeyi değiştirmek istiyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.Teşekkürler.

Gördüm ama daha önce yurt dışından birşey sipariş etmedim...Nasıl olacağı konusunda bir fikrim yok...

İzmirde 2 zamanlı konusunda tecrübeli bir usta yok mu yahu ? Ufak bir cevap verseniz ?

bırak 2 zamanlı konusunda tecrübeli ustayı Adam gibi dürüst motorla gercekten ilgilenen usta yok izmirde... Hepsi ne kadar çok para alırsam o kadar iyi derdindeler...

:) İyi ustalar var canım o kadar da değil dürüstüde var.Fakat 2 zamanlıyla uğraşmak başka birşey.Bu konuda çıraklığından beri tanıdığım 14 senelik ustama bile güvenip teslim edemiyorum bu motosikleti...

BENİM TANIDIGIM İZMİR / TİRE DE ÇOK ÇOK İYİ İKİ ZAMANLI MOTOR USTASI HATTA UZMANI DİYEBİLİRİM BİRİSİ VAR YAKIN ARKADAŞIMIN DAYISI AYNI ZAMANDA GEL GELELİM HERİF ALKOLİK İÇMEKDEN MOTOR LA UGRAŞMIYOR SABRIN VARSA BAŞKA BİRDE BİZİM BAYINDIRDA VAR ESKİ USTALARDAN ÖZGÜL MOTOR ONUDA İKİNCİ SIRAYA KOYABİLİRİM BENİMDE MOTORUMU GÖTÜRDÜGÜM Bİ USTA

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar