Sen sus lan köylü ::whip::
seni bulacağam olum seni bulacaaam :thumright
Sen sus lan köylü ::whip::
Taa motora ilk başlayacağım zamanlar bakıyordum ben de. Bir kaç tanesiyle görüşmüştüm hatta. Yıllar geçti ama Derbi'ler değişmedi, sürekli el değiştirip duruyorlar. O zamanlar ağzına edilmiş olanları şimdi ne haldedir siz düşünün...
O kadar da kötü değil
Durum şu;
Bu motosikletler fahiş fiyatlara satıldı.Alanlar genelde mal değeri bilmeyen zengin genç bilgisiz artistik elemanlardı.İçlerinden bir kısım bilinçliydi...Düzgün ilgilenilmedi,adam gibi yağ koyulmadı derdi olunca bakımı yapılmadı...Tamir etmeyi bilmeyen tuhaf ustalara emanet edildi filan...
Ben şanslı olanlardanım aldığım motosikletin ufak tefek sorunları vardı.Bindim eğlendim uğraştım ve bence olabilecek en iyi hale getirdim.Şimdi supermotolara sardım satılığa çıkardım...
Kötülenecek olan motosiklet değil,bilinci olmadan 2 zamanlıya atlayanlar...
O kadar da kötü değil
Durum şu;
Bu motosikletler fahiş fiyatlara satıldı.Alanlar genelde mal değeri bilmeyen zengin genç bilgisiz artistik elemanlardı.İçlerinden bir kısım bilinçliydi...Düzgün ilgilenilmedi,adam gibi yağ koyulmadı derdi olunca bakımı yapılmadı...Tamir etmeyi bilmeyen tuhaf ustalara emanet edildi filan...
Ben şanslı olanlardanım aldığım motosikletin ufak tefek sorunları vardı.Bindim eğlendim uğraştım ve bence olabilecek en iyi hale getirdim.Şimdi supermotolara sardım satılığa çıkardım...
Kötülenecek olan motosiklet değil,bilinci olmadan 2 zamanlıya atlayanlar...