COQ Motosiklet Eğitmeni Katılım 27 Ocak 2008 Mesajlar 11,727 22 Ağu 2010 #21 Vay anasini sayin seyirciler!!! Ben bu topici nasil atlamisim yahu?!!! Zamaninda bu motosikletlerle yarisan adamlar kimbilir ne kadar hizli olduklarini dusunuyorlardi.
Vay anasini sayin seyirciler!!! Ben bu topici nasil atlamisim yahu?!!! Zamaninda bu motosikletlerle yarisan adamlar kimbilir ne kadar hizli olduklarini dusunuyorlardi.
Tolga Can Katılım 22 Tem 2010 Mesajlar 3,361 26 Ağu 2010 #22 İnsan hiç sıkılmadan resimlerden zevk alarak topic inceler mi Güzel bir paylaşım olmuş. Böyle paylaşımların devamını bekliyorum.
İnsan hiç sıkılmadan resimlerden zevk alarak topic inceler mi Güzel bir paylaşım olmuş. Böyle paylaşımların devamını bekliyorum.
Syanur Katılım 3 Tem 2009 Mesajlar 6,398 8 Eki 2010 #24 Çok güzelmiş..Resimleri çokğu gitmiş azı kalmış ama olsun... Yanlız bu sitede aprilia dan çok derbi fanatiği olması beni şaşırtıyor..
Çok güzelmiş..Resimleri çokğu gitmiş azı kalmış ama olsun... Yanlız bu sitede aprilia dan çok derbi fanatiği olması beni şaşırtıyor..
P potasyum Katılım 29 May 2014 Mesajlar 1,056 18 Eki 2015 #25 resimler olaydı eyiydi...uçmuş bu arada fabrika nerede ispanyada mı?