Derbi 125 gpr-xenon far

Merhaba,

Derbi 125 gpr ın elektrik tesisatı xenon far için uygun mudur?zaten sesi çok çıkmadığı için en azından karanlıkta farkedilmek adına böyle bir değişiklik düşünüyorum.yardımınızı bekliyorum...

düzgün bi ustaya götürdükten sonra herhangi bi problemle karşılaşmazsın. hatta kısada sağ far uzunda sol far yanıyor orjinalinde. sen istersen uzunda 2sininde yanmasını sağlayabilirsin...
forumdaki derbi gpr 125 kullanıcıları bölümüne bkarsan aklına takılan diğer sorulara da cevap bulabilirisin....

ikamet göztepe,istikamet göztepe acıbadem :) motor ekimden beri var ama ehliyet yarın alıyorum nasipse :) arada bi polis bağladı(yetersiz ehliyet) yatıo motor o zamandan beri ew baskılarından ötürü, maalesef..

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
kardeş o motorda 2 adet H7 ampul var sağ kısa (uzunda H1 de olabilir) sol uzun aynalı ikiside uzun olmaz içindeki ayna odağı soldaki uzuna ayarlı motorun sistemi tek 55w kısa için ayarlanmıştır yani 2 adet ampulu aynı anda yakarsan sarj ve akü sorunu yaşarsın xenon a gelince sağ tarafa (kısa) tek xenon takarsın mis gibi olur sol taraf halogen kalsın sellektör yapabilmen için

ikamet göztepe,istikamet göztepe acıbadem :) motor ekimden beri var ama ehliyet yarın alıyorum nasipse :) arada bi polis bağladı(yetersiz ehliyet) yatıo motor o zamandan beri ew baskılarından ötürü, maalesef..

Hadi ehliyetin hayırlı olsun, artık polisle başın belaya girmez..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar