yardım etmesıne edelım ama benımde aklımı karıştıran bır sürü mesele var
oranın beledıyelerı kımse bunu ınanın araştırmadım bılmıyorum zaten benı ılgılendırmıyorda fakat yıkım kararı cıkmış yada bınanın direklerını kesmiş ama ruhsat alınamayan yere calışma izni verıyorlarsa buna insanların hayatını göze alarak illegal yollardan göz yumuyorlarsa
benım devletım benden yediğim içtiğim her seyden vergı alıyorsa
yine benım devletım yurt dışına mesela somalıye yardım da bulunuyorsa burda daha katmerli kendı vatandaşına yardımda bulunmalıyken bulunmuyorsa yada yeterlı bulunmuyorsa
bu gibi olağan durumlarda radyolardan tv lerden gazetelerden okullardan tlf.csm şirketlerınden kızılaydan camiiden derneklerden herkes kampanyalarla yardıma soyunuyorsa
ACABA benmi soyuluyorum benımmı yardım edecek vicdanım kullanılıyor bunu anlamış değilim .
evet ücretsız kargo güzel ihtıyaçların halka arz edılmesıde hoş isteyen yardımda bulunabılır buda dayanışma örneğidir .Ama sankı bu durumlarda kullanılıyoruz gıbı gelıyor bana evet acı büyük bu gün onların başına gelen yarın bızımde başımıza gelebılır ama bizim bu konudakı vicdanımızı kullanırlarken sorumluların tarafına bakmamızı onların vıcdanlarını irdelememıze ve bunun yayın yada görselden yapılmasına izin verılmıyor hep yardım hep yardım hep yardım ok. yardım edelım ama bırakın bunu ben yapayım sen bu sen dedığım yukarda saydığım kuruluşlar görevinizi yapın devletım aldığın vergılerden oradaki vatandaşlarına daha iyi hizmet götür