Deprem Oldu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
08 subat 2006, saat 06.08 de sallandık. hisseden hissetmeyen. istanbuldanım.

bilmiyorum oldu mu ? ama bende hafif bişi hissettim fakat 2 gündür bilg. basındayım ve yorgunum herhalde bana öyle geldi dedim.... demekki olmuş sen söylemesen farketmezdim...

Motosikleti
Mondial Virago 50i
adsz7zp.jpg

Geçmiş olsun özellikle Adapazarı'daki arkadaşlara. Umarız mal ve can kaybı olmamıştır. :pale:

geçmiş olsun inşallah bişi olmamıştır kimseye allah sabır versin demekki azda olsa hissetmişim :silent:

ewet arkadslar cok kötuydu.ya biz sakarya olarak deprem görmekten artık cok korkuyoruz..herkese gecmıs olsun.

adapazarında birer saat arayla deprem oldu şiddeti uykudan uyandıracak kadardı amakısa sürdü 6-7 saniye kadar salladı dogrusu bayadır depremi onutmuştuk bu biraz korkuttu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla bende hiç bişi duymadım kocaeli/gebze

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Geçmiş olsun, Allah'a dua edelimde hep böyle ufak ufak olup enerjiyi boşaltsın...

Eyong' Alıntı:
Geçmiş olsun, Allah'a dua edelimde hep böyle ufak ufak olup enerjiyi boşaltsın...

Söylenilen enerjiyi boşaltması için 20 -30 yılda 1 milyona yakın bu büyüklükte deprem lazım o zaman :)

Dua edelim de o söylenilen enerji birikimi yanlış (pardon, çok çok yanlış) hesaplanmış olsun

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
ledo abi olsun biz yinede dua edelim, Allah büyüktür :)

ooooofffff malesef yine oldu annem babam kardeşim ablam yienim kısaca tüm ailem sakaryada hepsi panik halinde o 1999u yaşayanların hepsi panik kimse evine giremiyomuş aklım onlarda inşallah başka olmaz çok canım sıkkın çoooookkkk:salut:

allah yurdum insanına sabır versin. bununla yaşamak zorundayız maalesef.
bir kayıp olmasa da yine de sinir bozucu:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar